реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Агенти Москви на інструктажі

Вороги незалежної української держави у логові ВОРОГА на узгодженні подальшіх диверсійних дій що до підриву внешнеполітичного курсу України до ЄС та НАТО проти соборності та незалежності державного устрою
"Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", нардеп Віктор Медведчук відправився у Кремль на зустріч із президентом країни-агресора Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляє РИА Новости, вона присвячена темі "створення парламентського виміру нормандського формату". Путін на початку зустрічі назвав це "гарною ідеєю".

Зі свого боку телеканал Медведчука "112 Україна" повідомив подробиці зустрічі з депутатами Держдуми РФ, під час якої нардеп заявив, що "об'єднання зусиль парламентаріїв України, РФ, Франції і Німеччини надасть імпульс мирному процесу".

У своєму виступі Медведчук звинуватив українську владу в тому, що вони нібито "не прагнуть до миру".
"Ми просимо про допомогу – спільними зусиллями сприяти тому, щоб цей світ став можливим. І ми бачимо високу роль у цьому парламентаріїв і Російської Федерації, і Німеччини, і Франції", – заявив він.

Голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін сказав, що Путін підтримав пропозицію Медведчука про створення міжфракційного депутатського об'єднання "Міжпарламентський діалог заради миру: Україна - Росія - Німеччина - Франція".

Як повідомляв OBOZREVATEL, це вже не перший візит Медведчука у Кремль. У березні 2019 року він разом зі своїм політичним соратником Юрієм Бойком їздив на зустріч із тодішнім прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим і головою правління "Газпрому" Олексієм Міллером."

Костянтин ПЛАТОНОВ



Теги:Рабинович, Медведчук, Ринат Кузьмін, гібридна війна, ОПЗЖ, агенти Москви, фсб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar