реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Агент ФСБ починав з Чернігова

Цей матеріал був розміщений ще у лютому. Тепер же, коли в соціальних мережах адепти руцкаво міра стали висміювати шпигуноманію - мовляв, де там ті агенти? - повторюю. Читайте, Ігор Стах, Алєксєй Пісьмєнний, Володимир Вінніченко та неназвані тролі!

Сайт «Информационное сопротивление», що здобув добре ім’я завдяки чесному і глибоко аргументованому висвітленню російської окупації Криму та Донбасу, пише про вершину церковної структури російської церкви, яка тісно співпрацювала зі спецслужбами. Звісно, російськими. На Москві симфонію розуміють не інакше як взаємозлиття церкви і держави в інтересах ні, не Христа, а російської імперії.

« Этот отдел, называемый великим, и в советское время, и теперь особенно тесно связан со спецслужбами, - пише сайт.- Он занимается международными вопросами, все время был своего рода дипломатическим ведомством. Скажем прямее: дипломатически-разведывательным. Опытные иерархи рассказывают, что в структурах ОВЦС МП работали и работают агенты кремлевских спецслужб и их офицеры под прикрытием (как светские лица, так и те, кто получил посвящение в сан). Известно, что именно к сфере ответственности таких агентов относится, например, ситуация в Украине».Информационное сопротивление

І далі сайт розповідає про отця Захарія Керстюка. «До 2014 года отец Захарий в основном колесил с эмиссарскими миссиями РПЦ (читаем – ФСБ) под видом «пасторских поездок» по исламскому миру. Пунктами его назначения были Ливия, Сирия, Ирак, Ливан и Иран. Да, именно те страны, в которых сейчас идет война, либо на их территориях активизировались террористы ИГИЛ, либо они втянуты в большую игру на стороне РФ».

Як він співпрацював з туарегами, провокуючи їх на дестабілізуючі дії, (наче туареги стали православними!) прочитайте на сайті. Я ж хочу нагадати, що цей уродженець Буковини, починав свою церковну кар’єру з Чернігова.

І якщо ви уважно читаєте, то зразу подумаєте про 8-річне протистояння під Катерининською церквою, яку заблокували прихильники ПСПУ та РПЦ. Що одні, що другі служать Москві.

І я пригадую, як отець Захарія, що числився прес- секретарем Чернігівської єпархії, координував дії окупантів. А ще відкрито і багато говорили про особливе до нього ставлення митрополита Володимира (Сабодана), який його до Чернігова і направив. Тому тепер, коли намагаються покійного митрополита видати мало не за страждальця за Україну, я …згадую отця Захарію.

Катерининська церква була на той час передовим фронтом агресії російської церкви (а за нею завжди йде і російська держава) – вказівки отримували прямо з Москви. А настоятель «паходнава храма» отець Лєдовой у запалі суперечки погрожував мені російським спецназом. І – чисто випадково – на початку протистояння під церквою там висів прапор так званої Новоросії. Тоді ми з цього сміялися, а, виявляється, Росія тоді пробувала Чернігів на реакцію щодо русскаво міра. Чернігів, слава Богу, не піддався – хоч як агітували Кауров, Наталія Дубінская (псевдо по колишньому чоловіку – Вітренко) та отець Захарія.

Тому і війна на Донбасі, що Чернігів витримав фронт біля Катерининської церкви, яка таки стала українською. Як і була історично.

Василь ЧЕПУРНИЙ

До речі, коли почалася російсько- українська війна отця Захарію відкликали в Україну і він став возити гуманітарну допомогу ...по українській території. Розвідував військові частини чи що? Зрештою, гуманітарку роздавав з російською друкованою пропагандою. Тепер же його слід появився у Сенегалі. Що там готує московський русскій мір?



Теги:Информационное сопротивление, Катерининська церква, РПЦ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar