реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

...А Іран - навіть не Персія

Чому Іран остаточно поплутав береги, розірвав, по суті, ядерну угоду і став відкрито постачати зброю рашці?

І чому Ізраїль раптом відкрито виступив на нашому боці вперше з початку війни? І ходять чутки - невдовзі може розпочати поставки навіть озброєнь.

Та тому, що, судячи з усього, рашка порушила головну домовленість з Тель-Авівом. Домовленість не допомагати Ірану в його ядерній програмі.

Але ситуація для РФ настільки катастрофічна, що вибирати вже не доводиться. Тому за іранську зброю рашка заплатить тим, що подарує Ірану ядерні технології.

Іран, в свою чергу, остаточно вирішив, що пофіг на шалені бабки за зняття санкцій з його нафти - головне отримати ядерну бомбу. Треба ловити момент, а потім шантажувати весь світ.

І головне. У всьому цьому двіжі чітко простежується чорна рука Китаю. Який зараз, руками своїх проксі, буде створювати для США та Заходу якомога більшу кількість напруги. І щоб врятувати від остаточної поразки Кремль, і для того, щоб Захід не заважав Сі готуватися до великої війни.

Погана новина - так, світ несеться до нової Холодної війни зі швидкістю метеора.

Гарна - ми нарешті з правильного боку барикад. І пряма участь Ірану у війні додала нам нового, дуже потужного і бажаного союзника - Ізраїль.

Що ж, попереду ще багато випробувань. Але ми точно з боку добра. І як єдина країна, а не розірвані між великими гравцями як раніше.

А Іран - що Іран. Так якось складається, що західна прогресивна цивілізація в усіх її версіях має повоювати і перемогти персів) Теж в усіх їх версіях) Ще з часів Давньої Греції

А ЗСУ за рівнем епічності давно вже 300 спартанцям нічим не поступаються. Так що в сраку тих фанатиків - переможемо.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:Україна - Іран, широка війна, Богдан Буткевич, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar