реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

700 чернігівців віджималися біля Катерининської церкви

Більше тисячі чернігівців спостерігали , а близько 700 чоловік взяли участь флешмобі 5 лютого в організованому Рухом "Справедливість" і Держслужбою у справах ветеранів війни та учасників АТО.

У флешмобі взяли участь бійці АТО, кадрові військові, ОК «Північ», військові частин міста Чернігова, Державного науково-випробувального центру, Академії державної пенітенціарної служби, ліцею з посиленою військовою підготовкою, загін «Афганець», волонтери, борці ДЮСШ «Фортуна», студенти національних вузів, школярі, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, олімпієць-біатлоніст Андрій Дериземля, народний депутат Олександр Кодола, представники органів місцевого самоврядування і чернігівці-патріоти свого міста.

Керівник Руху «Справедливість» у Чернігівській області Оксана Голубова подякувала своїй команді і передала естафету з півночі на захід України: «Ми передаємо цю естафету місту-побратиму Львів, який продовжить цю акцію на підтримку наших воїнів і нашої країни».

"22 PushUp Challenge" - флешмоб, започаткований 2016 року в США. Він набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі, в Україні.

Його головна мета - підтримка учасників бойових дій з посттравматичним синдромом і попередження суїцидів серед ветеранів війни.

За умовами флешмобу, його учасники мають 22 дні віджиматися 22 рази перед відеокамерою, викладати відео в соцмережу і передавати естафету далі

Володимир БЕРЕЗИНСЬКИЙ



Теги:флеш-моб, учасники АТО, рух Справедливість, віджимання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar