реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

50 днів Януковича

Поки що успіхів нової влади ми не побачили. Є тільки передача Севастополя ще на 25 років Росії, дешевий газ для олігархів, щоб Ахметов не збіднів, та відбирання звання героїв у борців за волю України. Плюс антиукраїнська істерія від міністра Табачника.
А, ще повернення в Україну Цушка, Боделана, Маркова та інших діячів, щодо яких прокуратура мала багато справ та майже всі позакривала. Натомість Віктор Янукович вирішив відзначити свої 50 днів при владі, хоча у всьому світі перші підсумки підводять після 100 днів.

Чому все-таки Віктор Федорович вирішив відзначити ці п’ятдесят днів? Як наголошує у газеті "День" політолог Вадим Карасьов, – Президент квапиться «забити цвяхи щодо успіху». Адже у нього немає впевненості, що наступні п’ятдесят днів будуть такими ж за рівнем комфорту й успішності. Скажімо, БЮТ на суботу уже запрошує киян прийти до Верховної ради протестувати проти здачі Януковичем Росії Чорноморського флоту. Щоправда, варто б протестувати і проти подарунку Росії 90 кілограмів високозбагаченого урану...

На сьогоднішній прес-конференції Президента України Віктора Януковича присутній голова редакційної ради "Сіверщини" Петро Антоненко. Тож читайте на сайті та в наступному числі газети його репортаж.




Теги:Петро Антоненко, Янукович, Вадим Карасьов, Росія, БЮТ, 50 днів, Чорноморський флот, уран


Читайте також



Коментарі (0)
avatar