реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Створюється Комітет народного опору Януковичу

23 квітня в обласному центрі Закарпаття представниками націонал-патріотичних сил утворено Комітет народного опору. Комітет буде протидіяти антидержавним діям Президента України Віктора Януковича.

Як повідомили у прес-службі КНО, метою діяльності цієї структури є протидія антиконституційним, антинародним та антидержавним діям президента України Віктора Януковича, який 21 квітня 2010 року підписав Угоду про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, відповідно до якої продовжено на 25 років термін перебування ЧФ РФ на території України.

Комітет вважає, що такі дії В.Януковича є несумісними зі статусом Президента України і суперечать присязі Президента України, тому ініціюватиме початок процедури імпічменту чинному главі держави. Комітет народного опору закликає усіх небайдужих приєднатися до акції протесту і готовий до спільних дій з іншими партіями і громадськими організаціями заради збереження України.

Звернення підписали представники Закарпатських обласних організацій УРП "СОБОР", КУН, ВГО та політичної партії "Громадянська позиція", НРУ, УНП, крайове товариство "Просвіта", УНА-УНСО, Українська партія, ГО "За відродження української нації", "Наша Україна".

http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/3269




Теги:Янукович, президент України, Закарпаття, народний опір, державна зрада, Чорноморський флот, Росія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ото правильно, що таке створюють. Може хоч увагу політиків привернуть до антиукраїнських дій "президента".
avatar