реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

40 депутатів-бютівців ведуть переговори з Партією регіонів -- Юрій Костенко

"Українцям треба готуватися до все нових гірких пілюль від цієї влади", -- оптимістично висловився у Чернігові на розширеній раді обласної організації Української народної партії Юрій Костенко.
Голова УНП, народний депутат вважає, що регіонали навчилися добре працювати в опозиції і, як наслідок, Верховна Рада ними заблокована, а опозиція проводила в суботу свій мітинг в незручному місці. Певно, що правляча коаліція підготувала свої дії і на вівторок, коли у парламенті буде розглядатися питання про ратифікацію харківського пакту Януковича - Медвєдєва.

Юрій Костенко пояснив партійцям чому Українська народна партія не в одній опозиції з блоком Юлії Тимошенко:" Харківські домовленості є наслідком політики Тимошенко щодо газової ціни. Адже і Тимошенко, і Янукович проводять політику, вигідну олігархам. Ціна на газ -- це плата Януковича великому бізнесу за проведення його в Президенти. Про державні інтереси тут не йдеться. Юлія Тимошенко також не прийняла жодного закону на підтримку середнього і дрібного бізнесу, які дають 80 відсотків доходів до державного бюджету. А лише завозила тухле імпортне м"ясо...

Рада обласної організації Української народної партії ухвалила розпочати пікетування органів влади з протестом проти "здачі" державного суверенітету Януковичем.




Теги:УНП, Янукович, Юлія Тимошенко, Юрій Костенко, БЮТ, харківська зрада


Читайте також



Коментарі (13)
avatar
1
Заказной вонючий сайт провокаторов- зрадников державы!!!
avatar
2
Як там казав Путін про Юлю -- що вона жорстка переговорниця? От і добалакалася... Хоча ж і регоіналам віри нема. Куди податися бідному українцю з такими вождями, як Юля та Вітя!
avatar
3
Уверен, что в БЮТ еще много людей, понимающих, что интересы Украины и интересы "дамы с косой" - это не одно и то же. А Костенко - национал- провокатор, не сделавший для Украины ни одного доброго дела за 20 лет владной тусовки.
avatar
4
Ти про яку державу -- московську? Якій і служиш...
avatar
5
Слова і діла: все воздається по ділах, а не по словах! Вже не вражає цинізм цього політика, який постійно б'є себе в груди і називає величезним патріотом України! Та слава Богу, українці вчасно зрозуміли суть партії (навіть одного відсотка не мають підтримки у народі), апологети якої зажди на словах говорять нібито про палкий патріотизм, а дії цієї організації деструктивні від самого початку її створення. Та вже б краще мовчали! Не вдаючись до раніших напрямків, саме через останні дії народних депутатів УНП та ЄЦ, кроки яких не піддаються нормальній для українця логіці, якраз і привели до влади Януковича. А тепер, бачте, вони висувають різні погляди щодо того, чому саме таку позицію займали, підтримуючи Партію Регіонів, мовляв, і тут винна в усьому Тимошенко. Соромно читати такі пасквілі партії, яка давно вже опинилася, завдячуючи своїй діяльності, у мутній воді, з якої, без очищення, ніколи вже не випорхатися. І правильно зробили (хоча трохи із запізненням) молоді хлопці - Андрій Глухенький та Ігор Левенок, що вийшли з такої АНТИУКРАЇНСЬКОЇ (і знову суджу по ділах) організації, яка тільки шкоду наносить Україні, закриваючись нібито українськими гаслами.
avatar
6
Відповідь - Serj
Прийде час і УНП отримає підтримку українського народу. А різного роду олігархічні утворення (наприклад, БЮТ) зникнуть з політичного горизонту. Ігор Левенок і Андрій Глухенький пішли в іншу партію (Кириленка) - кожний обирає свою дорогу. Чернігівська обласна і міська організації УНП від їх виходу з партії не постраждала, а навпаки - активізувалися.
avatar
7
Відповідь - Serj
Тимошенко разом із олігархами БЮТ проводила антиукраїнську політику так розумно, що горе-фанати її талантів будуть ще плакати за свою наївність. Індикатор патріотичності депутатів БЮТ можна показати на місцевих прикладах: жодний депутат Новозаводської районної ради м.Чернігова не проголосував проти перебування на посаді міністра-україножера Табачника. Тільки депутат від УНП, А про московського наступу Януковича боротися нам усім прийдеться серйозно й жорстко.
Щодо Глухенького і Левенка - міська організація УНП з полегшенням зітхнула, коли ці імітатори партійно-політичної діяльності пішли шукати великих грошей та посад.
avatar
8
При чому тут БЮТ? Я не захищаю БЮТ, а веду мову про справи діяльності УНП, оскільки основна інформація йшла саме від УНП. А щодо прийдешнього часу в оновленні цієї партії, то,можливо, і так - про це ніхто не заперечує. Але це може відбутися лише тоді, коли лідери цієї партійної організації відійдуть від провокативно-деструктивних дій і по-справжньому (а не на словах і гаслах)стануть на захист суверенітету України. Але при нинішньому керівництві УНП цього не відбудеться ніколи, хіба що знову - на деякий час-для відводу очей (для показу) спробують кинути у маси чергове "патріотичне" гасло...
avatar
9
Останні 5 років нічому не навчили партійних босів(баранів, вожаків, погоничів...), які називають себе національними демократами. Тепер диктатура буде заганяти в стійло чи у прірву і націю, і демократію. Невміння національних псевдолідерів знаходити спільну мову вкотре може привести і до деморалізації нації, І, НЕ ДОВЕДИ ГОСПОДИ, до втрати України.
avatar
10
А ХТО ТАКИЙ ОБ... ????
ДЕМОКРАТ ЧИ ЗРАДНИК....
avatar
11
Не можу судити ні УНП, ні Глухенького, ні Левенка. Але тенденція втрати партією активних людей проглядається.
Завжди люблю цитувати людину, за яку свого часу отримав від УНП "по шапці" після спроб реалізувати себе в цій партії:
"Коли в Криму з'явилися двоє вірмен, вони поставили комерційний ларьок. Коли в Криму з'явилися двоє українців, вони створили товариство "Просвіта". Боже збав, нічого не маю проти товариства "Просвіта". Хочу лише сказати про об'єднання навколо конкретних справ і про застосування при цьому на професійному рівні найкращих якостей людей.
На 100% підтримую Владислава Савенка. Проекти імені себе коханого, у яких молоді активні люди марнують час на виконання ролі статистів, віддаляють нас від справжньої політики. А розплата за це - втрата спільнотою її головного капіталу - довіри між членами спільноти, втрата вміння домовлятися заради спільної мети і висувати лідера. Таку спільноту, на жаль, вже не можна називати групою внутрішньо вільних особистостей. Хоча б тому, що ця група ціною особистої свободи і стратегічної мети готова вирішувати дрібні питання.
avatar