реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

21 травня -- страйк!

21 травня з 07.30 ВАТ «Прилуцький завод «Білкозин» (м. Прилуки, вул. Дружби народів, 44) припиняє свою роботу у зв'язку з початком страйку трудового колективу. Працівники, очолювані профспілковим комітетом, вимушені піти на найрадикальніші заходи, вимагаючи погашення тримісячної заборгованості із заробітної плати та підвищення тарифних ставок і окладів.

Після попереджувальної акції протесту працівників підприємства, яка відбулася 5 травня, роботодавець вкотре не виконав своїх обіцянок. Людей в черговий раз обдурили і принизили.

В рамках страйку о 09.30 перед прохідною заводу відбудеться мітинг, в якому візьмуть участь працівники підприємства, профспілкові лідери, представники органів місцевої влади та самоврядування. Про це повідомив представник Федерації профспілок Чернігівщини Віталій Копиш.

Коментар "Сіверщини".
Ми зв"язалися з головою обласної профспілки працівників агропромислового комплексу Сергієм Хоботнею, який доповнив:
-- Власником підприємства є російська кампанія "Парнас", що зарєстрована в офшорній зоні у Нідерландах. Господарі "Білкозину" невиплату зарплат пояснюють відсутністю коштів, але ж підприємство працює, продукцію відвантажує і тому їх слова важко сприйняти. 660 працівників "Білкозину" вимагають елементарної справедливості і профспілки повністю підтримують їх вимоги.




Теги:Прилуки, Страйк, роботодавці, профспілки, Білкозин, мітинг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar