реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

20 мільйонів таки роздадуть на вибори Соколову завдяки "Батьківщині"

Соколов і Дубіль- близнюки-браття. Адже саме від останнього залежало чи проголосує сесія Чернігівської міськради за пускання на вітер 20 мільйонів бюджетних грошей, які з'явилися в міській скарбниці завдяки децентралізації.

Проголосували. "За" були 30 депутатів, 2 - "проти", і тільки група "Рідне місто" не брала участі в ганебному голосуванні.

Ганебному, бо замість витрачання цих коштів, наприклад, на утеплення будинків, установку лічильників, що й дало б економію кожній сім'ї у них, гроші будуть витрачені по 100- 500 гривень пенсіонерам, які не зроблять їх ні щасливими, ні заможними. Зате один раз наїдяться. І проголосують за Соколова.

Депутат Олег Русін закликав витратити ці кошти на тролейбусне управління, але його ніхто не слухав.

Зате у "Батьківщини" ще й хватає совісті засуджувати тих, хто не брав участі в цьому дерибані.

Перший заступник Соколова, ставленик Дубіля Микола Миргородський зауважив, що може впевнено сказати - «Батьківщина», завжди послідовно захищала інтереси чернігівців, тисла на владу. І ось перед виборами їх «раптом» почули. Разом з тим «Батьківщина» засуджує той спосіб, у який зараз роздаються ці кошти.

Тільки завдяки голосуванню "Батьківщини" пройшло це рішення. За моїми даними, команду голосувати "за" її депутати отримали від Валерія Дубіля, про що я й написав у мережі Фейсбук ще вчора. Я готовий був вибачитися перед ним, якщо б такого голосування не було.

Тепер же вибачень не буде, бо "Батьківщина" - продажна фракція, яка думає не про місто, не про його розвиток, а про банальний популізм задля здобуття влади своїм лідерам. Тож тепер, думаю, за неї голосуватимуть значно менше чернігівців, адже не всіх можна одурити безкоштовною роздачею загальноміських грошей.

Знаменно, що регіонали ("Наш край") і "Батьківщина" об'єдналися - скажімо, загальновідома пані Дятел, яка раніше вищала на всіх мітингах регіоналів, тепер під міською радою диригувала криками "Кто наш мєр? - Сакалов!". Звезені бюджетники та студенти відкрикувалися на її заклики дружно. За все заплачено, правда, пане Миргородський?!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Батьківщина, Дубіль, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Неплохо примазалась! Соколов придумал оказывать помощь малоимущим в 2013 году, потом добился принятия данного постановления депутатами горсовета, теперь в 2015-м Соколов вновь инициировал увеличение помощи, опять же добился принятия выделения денег, а одна из "сердечных" партий присвоила себе все заслуги! Кстати, волонтеры "Нашего Края" тоже помогают: забирают документы по квартирам нуждающих и подготавливают их к оформлению.
avatar