реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Чернігівській міській раді депутат від УНП хоче позбавити комуністів одного мандату

На сесії Чернігівської міської ради депутати битих пів дня вирішували чи вішати на День Перемоги червоні прапори й чи святкувати річницю комсомолу в Чернігові.
Нажаль, „лівих” народних обранців - комуністів, вітренківців, соціалістів та, не зрозуміло яких, регіоналів сьогодні ці питання цікавлять більше ніж подолання економічної кризи в місті. Саме ці фракції галасували найбільше за прийняття таких „життєвонеобхідних” рішеннь на останній сесії міськради, що відбулася 29 квітня. Комуністи перед засіданням навіть повісили червоне полотнище з серпом та молотом на стіл, за яким мав сидіти міський голова. Щоправда працівники міської ради його прибрали перед відкриттям сесії.
На критичні заяви депутата Чернігівради, голови обласної організації Української народної партії Володимира СТУПАКА, стосовно незаконності таких рішень, представник комуністів Михайло ПЕТРУЩЕНКОВ відповів словами, зміст яких присутніми був сприйнятий однозначно. Останній назвав „фашистами” тих, хто не хоче підтримати ініціативу щодо розвішування радянських прапорів на адмінбудівлях у Чернігові.
Зрештою, рішення таки не прийняли. Втім, Володимир Ступак зробив депутатський запит на адресу постійної комісії Чернігівської міської ради з питань депутатської етики з вимогою дати висновок стосовно заяви комуніста. Як покарання, за безпідставні обвинувачення в фашизмі Володимир СТУПАК пропонує міській раді позбавити депутата Михайла ПЕТРУЩЕНКОВА права брати участь в наступній сесії.

Ігор ЛЕВЕНОК





Коментарі (1)
avatar
1
Істерія червоних прапорів в Україні -- спланована і оплачена Кремлем піар-акція. Шкода, що цього вперто не помічають ні українські партії, ні СБУ.
avatar