реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

«Київстар» — з турботою про людей!

Національний мобільний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку — займається реальними і конкретними благодійними справами не заради самореклами.

На третій день Пасхальних свят представники компанії «Київстар» відвідали Чернігівський геріатричний пансіонат (інтернат для людей похилого віку та інвалідів), де вручили мешканцям цього закладу оптичний прилад — офтальмоскоп вартістю 18 тисяч гривень.

— Це не перша така увага компанії «Київстар» до проблем нашого закладу, — підкреслив директор Чернігівського геріатричного будинку-інтернату Анатолій СИМОНЕНКО. — У 2006 році керівництво цієї компанії виділило для потреб закладу 12 тисяч гривень, у 2007 р. – 25 тисяч грн. У нашому пансіонаті зараз перебуває 560 осіб. І хоча держава виділяє потрібні для пансіонату кошти, але вони спрямовані переважно на харчування людей, які перебувають у закладі, на сплату комунальних платежів. На ремонт приміщення, придбання медичних приладів коштів не вистачає. Ми щиро вдячні, що компанія не тільки допомагає матеріально, а й організацією концертних програм. Завдяки цьому у нашому закладі з концертними програмами виступили народні артистки України Ніна Матвієнко та Алла Кудлай. Це було справжнє свято для людей, які обмежені і в спілкуванні, і в пересуванні…

- Придбання такого приладу дасть можливість своєчасно виявляти та діагностувати різні офтальмологічні захворювання мешканців пансіонату, — додав заступник директора геріатричного закладу по медичній частині Валерій ЗЕЛЕНИЙ. — Зважаючи на те, що наш контингент – це переважно люди похилого віку.

Необхідно зазначити, що усі соціальні програми «Київстар» реалізуються в межах всеукраїнської соціальної ініціативи «Для людей, для країни!» Вони включають кілька напрямків, і серед них найважливішими є: допомога дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківської опіки; сприяння в подоланні самотності та відчуження літніх людей і ветеранів війни; допомога в соціальній адаптації людям із особливими потребами тощо.

«Київстар» — соціально-відповідальна компанія, — зауважила менеджер зі зв’язків із громадськістю Київського регіонального управління цього мобільного оператора зв’язку Наталія ДАДІВЄРІНА, — і розуміє, наскільки важливою є допомога незахищеним верствам населення. Щорічно компанією надається матеріальна допомога підшефним геріатричних установ у всіх регіонах України. «Київстар» вважає своїм обов’язком виявляти турботу про таких людей і системно працювати, вирішуючи конкретні нагальні потреби сьогодення».


Сергій КОРДИК









Коментарі (0)
avatar