реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Лісові пожежи

ІНФОРМАЦІЯ
про основні надзвичайні події, які сталися на території
Чернігівської області за період з 8.00 13 квітня по 8.00 14 квітня 2009 року
Побутові пожежі -5:
- с. Матіївка Бахмацького району о 12 год. 13 квітня ц.р. в господарстві по вул. Москальця, 20 сталася пожежа літньої кухні (3х4 м, стіни цегляні, покрівля шиферна) та господарчої будівлі (5х8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю літньої кухні та господарчої будівлі на всій площі. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється.
- в с. Журавка Варвинского району о 14 год. 30 хв. 13 квітня ц.р. в господарстві по вул. Незалежності, 117 сталася пожежа господарчої будівлі (3х5 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 9 кв. м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем.
- в м. Корюківка о 15 год. 25 хв. 13 квітня ц.р. в господарстві по вул. Садовій, 5 сталася пожежа господарчої будівлі (4х7 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 4 кв. м та стіни. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем господаря.
- в с. Хотіївка Семенівського району о 15 год. 45 хв. 13 квітня ц.р. в господарстві по вул. Леніна, 15 сталася пожежа господарчої будівлі (4х6 м, стіни цегляні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття на площі 8 кв. м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем господарки.
- в с. Червоні Партизани Носівського району о 20 год. 55 хв. 13 квітня ц.р. в господарстві по вул. 40-річчя Жовтня, 32 сталася пожежа господарчої будівлі (6х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на всій площі. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється.

Виявлення боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни-1:
В с. Вертіївка Ніжинського району о 12 год. 13 квітня ц.р. при проведенні земляних робіт на цвинтарі було виявлено артснаряд калібру 76 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце знахідки охороняється. Заявка на знешкодження подана до головного управління МНС України в області.

Нещасні випадки - 1:
В смт Макошине Менського району о 15 год. 40 хв. 13 квітня ц.р. на залізничному переїзді швидким потягом № 336 сполученням Санкт-Петербург-Дніпропетровськ було смертельно травмовано мешканця смт Макошине, 1989 року народження, який переводив мопед через залізничну колію. Затримки руху залізничного транспорту не було.

Надзвичайні події, які виникли раніше:
В с. Черняхівка Ніжинського району 12 квітня ц.р. водій автомобіля „Москвич-2140”, рухаючись по вул. Шевченка, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок пригоди водій та 3 пасажира отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Ніжинської центральної міської лікарні.

Лісові пожежі за уточненою інформацією КП „Чернігівоблагроліс” та обласного управління лісового господарства та мисливства, які сталися 11-12 квітня ц.р. - 9:
КП „Чернігівоблагроліс” -7:
- біля смт Седнів Чернігівського району 11 квітня ц.р. сталася пожежа настилу в лісі на площі 0,1 га;
- біля с. Слабин Чернігівського району 11 квітня ц.р. сталася пожежа настилу в лісі на площі 3,2 га;
- біля с. Шестовиця Чернігівського району 11 квітня ц.р. сталася пожежа настилу в лісі на площі 0,5 га;
- біля с. Іванівка Чернігівського району 11 квітня ц.р. сталася пожежа настилу в лісі на площі 1,8 га;
- біля смт Ріпки 11 квітня ц.р. сталася пожежа настилу в лісі на загальній площі 0,9 га;
- біля с. Мала Доч Борзнянського району 12 квітня ц.р. сталася пожежа настилу в лісі на площі 1,0 га;
- біля с. Смяч Новгород-Сівеського району 12 квітня ц.р. сталася пожежа настилу в лісі на площі 5,0 га.
Обласне управління лісового господарства та мисливства – 2:
- біля с. Блешня Семенівського району 12 квітня ц.р. сталося 2 пожежі настилу в лісі на загальній площі 1,4 га.
В'ячеслав Рига, начальник управління з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області






Коментарі (1)
avatar
1
Дизайн суперский !\"
avatar