реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Змагаються державні службовці

З кожним роком зростають вимоги до професійного та освітнього рівня державних службовців. В нашій області, як і в усій Україні, стартував перший тур II щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”.
Конкурс проводиться за ініціативи Головного управління державної служби України з метою виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених державних службовців, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки, мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях.
Цього року, як і минулого, проведення Конкурсу здійснюється в три етапи і переможці визначаються у двох номінаціях: „Кращий керівник” та „Кращий спеціаліст”.
Взяти у ньому участь виявили бажання 337 посадовців: 138 - в першій номінації та 199 - в другій. Оцінювати конкурсантів на перших етапах будуть 23 оргкомітети.
Не зайвим буде згадати, що минулого року в номінації „Кращий керівник” другою в Україні стала Тетяна Куриленко, керівник апарату Чернігівської райдержадміністрації. Письмова робота, яку вона представляла в Києві на ІІІ турі конкурсу, була на тему залучення молоді до проходження державної служби, як запоруки її поступального розвитку.
В першому турі, який відбувається на рівні обласної та районних державних адміністрацій, учасники проходитимуть комплексне тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, на практиці демонструватимуть уміння складати діловий документ і користуватися комп'ютером.
Другий тур передбачає співбесіду з питань державного управління, виконання практичного завдання зі службової етики та етикету, участь у тематичних засіданнях «круглих столів». Переможців другого туру буде визначено до Дня державної служби (23 червня).
А двоє кращих учасників (керівник і фахівець) візьмуть участь в третьому етапі конкурсу, який відбудеться у вересні – жовтні в Києві.

За інформацією Управління державної служби
Головдержслужби України в Чернігівській області






Коментарі (1)
avatar
1
Хороший и увлекательный фильм, сюжет ничего качайте и наслаждайтесь!
Василий
avatar