реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Мігрант

Україна як транзитна країна завжди притягувала до себе емігрантів своїми лояльними законами, привітними українцями та помірним кліматом. Ми завжди раді гостям, готові допомогти біженцям, відкриті для тих, хто хоче отримати українське громадянство.
Та не всі іноземці, які проживають, навчаються та ведуть бізнес в Україні дотримуються законів країни, яка їх гостинно прийняла. А після ратифікації Україною положення про реадмісію, ми взяли на себе зобов’язання перед європейськими партнерами про контроль над нелегальною міграцією. В противному разі українська сторона бере на себе всі витрати з видворення за межі країни нелегалів, які все-таки змогли просочитися через кордон України з ЄС.
Цього року розпочалася вже традиційна щорічна всеукраїнська операція “Мігрант”. 8 квітня в Управлінні МВС України в Чернігівській області під головуванням заступника начальника Управління, начальника міліції громадської безпеки Івана Гамора відбулася оперативна координаційна нарада, яка мала на меті накреслити стратегію і тактику проведення цієї операції на території області. Іван Олексійович чітко визначив коло завдань, які ставляться перед особовим складом, задіяним в операції “Мігрант”, акцентував увагу на дотриманні чинного законодавства та прав людини, толерантному ставленні до іноземців.
Водночас полковник Гамор зауважив, що Закон в Україні один для всіх, тому неприпустимо аби іноземні громадяни нехтували їм. В разі виявлення осіб, які є правопорушниками, вони будуть направлятися до пункту тимчасового перебування для нелегальних мігрантів в Розсудові Ріпкинського району для проведення подальшої перевірки, а то й видворення з країни.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar