реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Зло не від жінок, а від дурнів

В ніч проти четверга, з першого квітня на друге, на 2 - му поверсі головного офісу ВАТ «Чернігівгаз» по вул. Любецькій, 68, невідомими особами пошкоджені вікна.
Лише вранці злочин виявила секретар підприємства. Зловмисники розбили чотири вікна, одне з яких в приймальні (розбито тільки перше скло) і три, майже вщент, в кабінеті Голови правління ВАТ «Чернігівгаз» А. Ярової.
Якщо ззовні ситуація виглядала досить невинно і її можна було розцінити, як першоквітневу хуліганську витівку, то оглянувши приміщення зсередини, висновок був очевидним – це заздалегідь сплановані навмисні дії, з метою нанести підприємству збитків.
Зловмисники поцілили з вулиці. Розбиті наскрізь подвійні склопакети і велике каміння, яке згодом знайшли біля стіни, протилежної до вікна, свідчать про неабияке бажання і докладені чималі зусилля для втілення злочинних намірів.
Через вищезазначені дії «Чернігівгазу» завдано матеріальні збитки. Сума хоч і не велика, та не секрет, що через економічну кризу підприємство вимушено «рахувати кожну копійчину».
Станом на 1 квітня 2009 року кампанія не має заборгованості по заробітній платі і працює стабільно.
Постає питання: «Коли, нарешті, спекуляції на газову тему, котрі вже давно «набили оскому», припинять своє існування, а робочі будні, в поєднанні із здоровою робочою атмосферою, без настирливого втручання ззовні, приноситимуть колективу ВАТ «Чернігівгаз» стовідсоткове задоволення від виконання своїх щоденних обов’язків?

Прес - служба ВАТ «Чернігівгаз»





Коментарі (0)
avatar