реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Наша телевізія. Чи буде у селі якісне телебачення?

Що не кажіть, а міські жителі мають перевагу над сільським навіть у виборах телеканалів. Якщо у місті користувач кабельного або супутникового телебачення може вибирати на свій смак канали і програми, то у селі серед тих, що нам пропонують, два канали ще можна сяк-так подивитися. Інші – одне мерехтіння. Та й не в кожному селі однаково демонструються телепрограми. А тому, як на мене, необхідно підходити у розрахунках (якщо компанія надає, наприклад, платні послуги) за користування диференційовано, враховуючи рельєф місцевості (де краще, а де гірше). Великі сподівання мешканців навколишніх населених пунктів покладали на введення в дію сосницької телевежі. Але протягом останніх років спромоглися лише на встановлення двох малопотужних ретрансляторів.
Альтернативою для сільського жителя могло б бути супутникове телебачення. Але останнім часом більшість каналів, навіть українських, є закодованими – так просто не включиш.
Багато пишуть сьогодні про цифрове телебачення, але у мене є сумнів, що і тут сільський мешканець не скоро зможе скористатися його можливостями.
Я.ДЕСНИЧ.
с.Спаське Сосницького району





Коментарі (0)
avatar