реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Читацька конференція та фотовиставка від газети "День"

20 березня 2009 року газета “День” проводить два соціально-культурні заходи: читацьку конференцію для студентства й освітян та відкриття фотовиставки з найкращими роботами Міжнародного фотоконкурсу «День - 2008».

План проведення заходів
11:00 – Читацька конференція «Формування історичної пам’яті молоді».
Доповідачі: головний редактор газети «День» - Лариса Івшина,
ректор ЧДПУ ім. Т.Г.Шевченка – Микола Олексійович Носко,
директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації – Володимир Миколайович Бойко.

Тематика матеріалів газети «День» задовольняє найвибагливіших читачів, а особливий інтерес у них викликають історико-культурні матеріали. Саме з наших газетних публікацій складається серія книжок, які виходять під загальною назвою «Бібліотека газети «День». Міністерство освіти і науки України, за поданням Академії педагогічних наук, надало книгам «Бібліотеки газети «День» гриф «Для використання як допоміжної літератури» в навчальному процесі середньої школи. Цей випадок безпрецедентний, оскільки наші книги створювалися на основі публікацій в газеті й не призначалися для певної групи фахівців. Тепер ці видання можуть стати путівником сторінками історії України багатьох студентів і школярів.
Читацька конференція пройде в Чернігівському державному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка (читацький зал бібліотеки) за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 53.
Очікувана кількість відвідувачів заходу – 100-150 чоловік.
Вхід на читацьку конференцію ВІЛЬНИЙ.

15:00 – Відкриття фотовиставки газети «День». Відкриває керівник галереї сучасного
мистецтва «Пласт-Арт» Борис Дєдов та редактор газети «День» Лариса Івшина.

Фотоконкурс «Дня» започатковано 1998 року. Відтоді щорічний фотоконкурс став одним із найважливіших напрямів культурно-просвітницької роботи і візитною карткою «Дня». Після того, як з фотороботами ознайомлюються мешканці та гості столиці, виставка, складена з найкращих конкурсних робіт, їде великими та малими містами України. Цього року всеукраїнський тур було урочисто відкрито в місті Луцьк. 20 березня естафета перейде до міста Чернігів, де виставка триватиме до 10 квітня 2009 року.
На фотоконкурсі представлено понад 200 робіт, відібраних із 1633, що надали на розсуд журі конкурсанти з усіх куточків України. Окрім уже традиційних тем фотоконкурсу – «Події», «Особистості», «Український світ» та «Життя, як воно є», цього року відвідувачам буде представлено фотокартини із серії «Світ очима дітей», надіслані на конкурс юними фотоаматорами віком до 18 років.
На відкриття фотовиставки газети «День» запрошені: керівництво та студенти ВНЗ Чернігова, представники місцевого та обласного самоврядування, журналісти обласних та місцевих ЗМІ.
Відкриття виставки відбудеться у Чернігівській галереї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» за адресою: м. Чернігів, вул. Горького, 6
Вхід ВІЛЬНИЙ. Очікувана кількість відвідувачів заходу – 200 чоловік.






Коментарі (0)
avatar