реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Партнери

З початку цього року до державного бюджету мобілізовано 67,2 млн.грн.. Про це повідомив під час розширеної наради начальник ДПІ у м. Чернігові Федір Уляненко.
«Надходження до бюджетів усіх рівнів забезпечені у повній мірі», - підкреслив він. А також додав, що виконані доведені показники по усіх без винятку податках і зборах.
За словами Федора Уляненка у 2009 році на податківців чекає іще напруженіша робота, оскільки в умовах економічної кризи нам необхідно зберегти досягнуту на сьогодні стабільність в економіці, зокрема забезпечити відповідними фінансовими ресурсами реалізацію пріоритетних програм уряду.
З огляду на поставлені завдання ДПА України робота інспекції базується на таких основних напрямках: забезпечення умов для підвищення рівня добровільного виконання вимог податкового законодавства платниками податків; створення умов для партнерських взаємовідносин податкової служби із платниками податків; впровадження стандартизованих та прозорих форм і методів обслуговування платників податків підвищення прозорості діяльності ДПІ.
Значною мірою поліпшенню роботи податківців міста сприятиме втілення програми модернізації органів ДПС. Збільшена кількість серверного обладнання, що дозволяє у повному обсязі виконувати один з основних напрямків реформування ДПС України - поліпшення адміністрування податку на додану вартість, запровадження податкової звітності та реєстрів отриманих і виданих податкових накладних в електронному вигляді.
На думку начальника міської податкової інспекції перевиконання бюджету дозволить спрямувати кошти на вирішення нагальних проблем та для реалізації соціальних програм.
Також Ф. Уляненко запевнив, що податківці і надалі активно працюватимуть у напрямку формування партнерських стосунків з платниками податків, впровадженням податкової звітності в електронному вигляді. Особлива увага приділяється і зменшенню кількості збиткових та підприємств, що мінімізують податки. «Ми розуміємо, що чернігівці чекають від нас забезпечення належного рівня соціальних стандартів», - наголосив він.
Ірина Берегова, завідувач сектору зв’язків зі ЗМІ ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar