реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Підсумки діяльності Держуправління охорони навколишнього природного середовища у лютому 2009 року

Протягом звітного періоду Держуправлінням видано 22 документи дозвільного характеру, в тому числі 17 – через дозвільні центри. Серед них 17 дозволів на спецводокористування, 3 – на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел тощо.
За період січня 2009 року розглянуто 342 матеріали щодо вилучення (викупу), надання земельних ділянок.
Протягом лютого 2008 року відділом державної екологічної експертизи проведено 14 експертиз проектів будівництва та реконструкції об’єктів. Через порушення вимог природоохоронного законодавства, нормативних документів повернуто на доопрацювання 7 комплектів документації.
Позитивну оцінку отримали робочі проекти «Розширення торгівельного комплексу по вул. Проектній, 1 в м. Чернігові»; «Будівництво топочної для опалення приміщення будинку культури с. Понорниця Коропського району Чернігівської області»; «Реконструкція ЗОШ І-ІІІ ст. в с. Комарівка Борзнянського району Чернігівської області»; «Реконструкція шкільної котельні в с. Ядути Борзнянського району Чернігівської області»; «Газифікація с. Нехаївка Коропського району Чернігівської області. Підвідний газопровід високого тиску» та інші;
Згідно договорів з філією ДП «Укрдержбудекспертиза» розглянуто 13 проектів.
Проведено аналіз запитів на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та підготовлено пропозиції до переліку видатків обласного фонду на 2009 рік.
Відкориговано і направлено до Мінприроди України запит на фінансування з Державного фонду охорони навколишнього середовища реконструкції аварійних очисних споруд м. Чернігова.
Завершено проведення обліків мисливських тварин в мисливських угіддях області.
Погоджено проведення санітарно-оздоровчих заходів в ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство» та ДП «Остерське лісове господарство» на загальній площі 151,7 га.
Здійснено 51 виступ в засобах масової інформації, проведено 7 засідань круглих столів та консультацій з громадськістю, 6 семінарів.

Джерело інформації: Сектор взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar