реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Напад на журналістку в Ніжині

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ.
Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України обурена фактом нападу на журналістку Ніжинської телекомпанії “Фобос” Вікторію Смелик.

Як повідомив заступник директора телекомпанії Ігор Волосянкін, вчора, 10 березня 2009 року близько 17.30 на безлюдній вулиці Ніжина, якою Вікторія Смелик поверталася з роботи додому, на неї напав чоловік і почав її душити. Від смерті її врятував випадковий перехожий, який з онуком йшов вулицею. Він силою відтягнув
нападника та врятував життя журналістки. За деякий час на місце події прибули представники телекомпанії “Фобос” та міліціонери.

Згодом вони затримали нападника.

Ним виявився колишній дільничний інспектор. Коли ніжинські міліціонери дізналися, що затримали “свого”, то відпустили його. Вже після втручання у справу журналістів сьогодні зранку чоловік був затриманий до з’ясування обставин нападу.

За словами Ігоря Волосянкіна, напад на журналістку не пов’ язаний з її професійною діяльністю. Зараз Вікторія почувається нормально і збирається зафіксувати усудмедекспертів сліди нападу.

Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України звертається до керівництва обласного управління МВС України в Чернігівській області з проханням розібратися в ситуації та вжити всіх необхідних у такому випадку заходів, керуючись чинним законодавством України.

Ірина Мельник,
Голова Чернігівської обласної організації
Національної спілки журналістів України
11 березня 2009 року






Коментарі (0)
avatar