реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

«Затишна родина – щаслива дитина»

Під такою назвою в Чернігівському арт-шоу театрі клоунади «Балаганчик» пройшло театралізоване дійство з відзначення переможців та учасників художнього конкурсу, що проходив за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради та управління освіти цього представницького органу. Організатором та спонсором конкурсу дитячих малюнків «Затишна родина – щаслива дитина» стала Агенція домашнього персоналу «Затишок», діяльність якої пов’язана з наданням послуг нянь, гувернанток, доглядальниць, хатніх робітниць, помічників по господарству. Також спонсором нагородження конкурсантів охоче погодився бути арт-шоу театр «Балаганчик», майстри якого не лише вручили подарунки дітям, а й провели це чудове свято для малечі.

Членам журі довелося попрацювати не на жарт. Адже на конкурс представлено 259 малюнків за темою конкурсу з 26 – ти дошкільних навчальних закладів міста. Багато робіт не зараховано через те, що не відповідали змісту й тематиці конкурсу.

Ведуча вечора та член журі конкурсу Владислава Коваленко відмітила найактивніших дітей з дошкільних закладів №4 (19 малюнків), №21 (16 малюнків), №30 (21 малюнок), №60 (30 малюнків), №77 (27 малюнків), по 14 малюнків з 59-го та 72-го садочків.

Крім Владислави Коваленко оцінювали роботи та визначали переможців конкурсу Дмитро Морський (голова журі) – старший викладач кафедри естетичного виховання факультету початкового навчання Чернігівського державного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка та Олег Посполітак, генеральний директор арт-шоу театру клоунади «Балагачник».

До фіналу увійшли 20 малюнків. Перше місце виборола Катерина Шумська з дошкільного закладу №30 за роботу «Світла оселя – родина весела». Друге місце зайняла Аліна Гриценко з дитсадка №72 («Разом завжди легко»). Альона Левченко з дитячого закладу №62 за роботу «Хоч всю землю обійди, не знайдеш дружніх ніж ми» посіла третє місце.

Сергій КОРДИК. Фото автора. На стор. http://siver.com.ua/news/2009-03-09-1707 – роботи конкурсантів



























Коментарі (1)
avatar
1
Дуже дуже дякую за висвітлення нашого заходу! Фотографії просто супер!
avatar