реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

7 мільйонів гривень треба, щоб не було аварій на залізничних переїздах в Чернігівській області

Про забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах йшлося на спільній розширеній нараді представників Державтоінспекції Чернігівської області та керівництва північно-західної залізниці.
Учасники наради обговорили широкий спектр питань з реорганізації залізничних переїздів. Серед інших пропозицій більш реальними на сьогоднішній день видавалися такі: можливості збудування автомобільних шляхопроводів над залізничними переїздами, встановлення новітніх технологій з відеоспостереження, світлофорів більших за розмірами, а звукової сигналізації із значно більшою гучністю. Такі пропозиції, на думку учасників наради, необхідно ввести в дію, аби знизити аварійність. Але на все це необхідні значні суми коштів, яких, звичайно, не вистачає. Тільки для встановлення чотирьох сучасних «пропускних» пунктів з усіма відповідними попереджувальними сигналами необхідно майже 7 мільйонів гривень.
За результатами спільної наради підписано протокол для подальшого вирішення проблемних питань щодо безпеки руху на залізничних шляхах області.

Сергій Кордик










Теги:ДАІ, Державтоінспекція, С.Кордик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar