реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

«Ритму» криза ритму не збиває

Успішно завершує рік чернігівський комбінат з переробки і виробництва м’ясної продукції «Ритм». Це одне з тих підприємств області, яке, попри всілякі кризи, давні й нові, не просто тримається на плаву, а нарощує виробництво. Причому виключно з нашої української сировини, в основному, з Чернігівщини. А відтак і продукцію випускає найвищої якості. Детальніше наша газета попросила розповісти про це директора підприємства Олександра Володимировича Кириченка.

— Ми виробили понад 2 тисячі тонн м’ясної продукції, в основному, це яловичина, 163 тонни свинини і 50 конини. Наша продукція — це свіже м’ясо в тушах, а також дуже великий асортимент ковбасних виробів. «Ритм» виявився одним із небагатьох підприємств галузі, що працює виключно на українській сировині. Ми не використали жодного кілограма завезеного із-за кордону м’яса, яке надходить замороженим. А наша сировина — найсвіжіша. Поголів’я закуповуємо і в сільгосппідприємств, і в населення.

— Серед покупців найбільш популярний ваш продукт — копчені та варені ковбаси.

— Випускаємо їх понад 40 найменувань. За рік виробили 650 тонн, що на 15% більше, ніж у попередньому році. Це говорить про те, що наша продукція не залежується на прилавках.

— Саме тому ви стабільно розвиваєтеся?

— Так. Лише за цей рік встановили нового обладнання на суму близько мільйона гривень. Зберегли трудовий колектив, а він немалий — 275 осіб. Середня зарплата — 1600 гривень. Не маємо жодної копійки заборгованості по виплаті зарплати.

— Секрет успіху, очевидно, у високій якості продукції?

— Так. Не випадково цього року ми увійшли до переліку переможців Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України». Продукція випускається за державними стандартами і розходиться швидко. Якщо товари не продано за терміном реалізації, ми самі знімаємо його з продажу і відправляємо на переробку. А терміни ці дуже стислі: для копчених ковбас — 15 днів, для варених — 48 годин, тобто дві доби.

— Додатково «Ритм» випускає й рибні продукти?

— Так. Це риба в олії шматочками, у герметичних банках, а також засолена риба. Причому, ми засолюємо її за повною технологією, протягом семи днів.

— Ви взяли курс на розвиток власної торгової мережі.

— І розвиваємо її досить швидко. Наприклад, у Чернігові вже відкрито 35 власних торгових павільйонів. І десять відкриваємо в Києві, причому 5 уже працюють, інші відкриються ще до Нового року.

Звичайно, наша продукція продається і в інших торгових точках міста. А в районах області її продають приватні підприємці.

— Що ж, залишається привітати з Новим роком колектив комбінату, який випускає гарну українську продукцію. А нашим читачам, які, безумовно, захочуть купити цю продукцію напередодні численних свят, ми подаємо адреси торгових павільйонів комбінату «Ритм» у Чернігові. За деякими вказаними адресами працюють по кілька павільйонів — окремо для продажу м’ясних і рибних продуктів.

Фірмова мережа «Ритму»:
Центральний ринок;
ринок «Привокзальний»;
ринок «Бойова»;
ринок «Масани»;
ринок «Вісла»;
Хіт-ринок;
Стрілецький ринок;
П’ять кутів;
міськлікарня;
ремзавод (біля «Будматеріалів»);
обласна лікарня;
вул. Войкова (біля просп.Миру);
вул. Котляревського (біля Ексімбанку);
вул. Першого Травня (біля Пологового будинку);
вул. Толстого (біля Троїцького собору);
фірмовий магазин при комбінаті «Ритм»: вул.Старобілоуська, 71. Їхати автобусом 101, зупинка «Оптика». Тролейбус №5, маршрутки й автобуси 25, 29, 31 (зупинка «Ріпкинська»).






Коментарі (0)
avatar