реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" за 25 грудня

«Біла хата»
в останньому передноворічному числі надає низку рекомендацій з приводу того, як правильно прикрасити ялинку, як потім її доглядати, як найкраще і найраціональніше підготувати святковий стіл.
Не забула газета для всієї родини перед новоріччям наймолодших читачів, видрукувавши сторінку для дітей.
Є в «Білій хаті» і пізнавальна інформація. Далеко не всі на Чернігівщині знають, що в селі Синявка Менського району народився відомий на початку минулого століття кобзар Петро Ткаченко-Галашко. Газета друкує фоторепортаж із урочистостей з нагоди 130-річчя від дня народження співця, які відбулися в Синявці і в яких узяли участь лауреат Шевченківської премії, народний артист України кобзар Василь Нечепа та відомий київський поет Олексій Довгий.
Інший ювіляр, від дня народження якого 26 грудня виповниться 125 років, ще менш відомий широкому загалу. Йдеться про Федора Федоровського, вулиця імені якого є в Чернігові. Наш земляк був відомим у Радянському Союзі театральним художником. За його кресленнями у тридцяті роки минулого століття виготовлені рубінові зірки для башт Кремля у Москві.
Інформує газета «Біла хата» про події, що відбувалися в різних містах і селах області, друкує добірку гумору, астрологічний прогноз, оголошення читачів.





Коментарі (0)
avatar