реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чернігівський Hummer – місцевий ексклюзив

Рік тому родина Сторожуків із Чернігова стала власником автомобіля Hummer від ТМ «Хлібний Дар». За цей досить невеликий час вони вже змогли оцінити всю міць, швидкість і нестримний характер справжнього американського позашляховика. Віктор Федорович, голова родини, зізнався, що нове авто стало повноцінним членом їх сім’ї. Про те, що змінилося у житті Сторожуків з появою нового «залізного улюбленця», дізнавався наш власний кореспондент.
— Вікторе Федоровичу, а як оточуючі сприймають такий ексклюзивний для нашого міста автомобіль?
— Спочатку реакція була дуже активна: всі оглядалися, фотографувалися на його фоні, намагалися роздивитися салон. Зараз наші земляки вже звикли до того, що по вулицях міста їздить таке незвичайне авто.
— Ви – власник автівки за 80 тисяч доларів, а як відреагували Ваші рідні та колеги, коли про це дізнались?
— Я не дуже люблю розповідати речі, які ще не відомі напевне. Але так трапилось, що під час вахти на роботі мені зателефонували організатори і повідомили, що я потрапив до фіналу. Але остаточно визначити власника серед фіналістів мали на заводі «НГК», де виготовляється «Хлібний Дар». Тому, щоб отримати відгул, довелось повідомити ситуацію колегам. Вони були шоковані не менше за мене. Та відпустили з роботи залюбки та ще й пожартували, що почнуть будувати гараж.
— А правда, що у Вас не було водійських прав на момент отримання автомобіля?
— Так, це правда. Ні я, ні дружина машину ніколи не водили. А сини ще малі. Найстарший, Максим, тільки до технікуму пішов. Але з появою Hummer я відразу записався на курси водіїв і вже через пару місяців почав водити.
— А не було думок продати Hummer?
— Таких думок не було, хоча й мали декілька пропозицій щодо продажу. Кажуть, навіщо вам таке дороге в обслуговуванні авто? Візьміть більш економічне. Та ми всі пропозиції відхилили. Hummer для нас тепер, немов член родини. Як же його продати?
— Зараз багато їздите?
— Залежить від наявності вільного часу. Взагалі дуже полюбили сімейні подорожі. Вибираємо день, коли всі вільні від справ, сідаємо в авто і їдемо на екскурсію до якоїсь гарної місцевості. Вже відвідали дендропарк у Тростянці, історико-культурний заповідник у Качанівці, вражаючої краси парк «Софіївка» в Умані...
— А на море не їздили відпочивати?
— Дуже хотіли поїхати, та я цього літа виходив на пенсію, тому багато часу зайняло оформлення. Але в наступному році, сподіваюсь, вже точно з’їздимо!
— ТМ «Цельсій» проводить маркетингове дослідження, подарунком якого стане автомобіль «Феррарі». Ви будете брати в ньому участь?
— Обов'язково! Я абсолютно впевнений в тому, що завжди треба використовувати кожен шанс, який тобі надає доля. Отримати такий подарунок – реально. Наша родина тепер в цьому переконана.





Коментарі (0)
avatar