реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Скільки землі треба Ляшку?

На сесії Чернігівської міської ради знову розглядатиметься питання про надання відповідних дозволів для будівництва будинку за адресою вулиця Олександра Молодчого, 6. На доволі значній площі має бути зведений всього один будинок. А значна частина людей із будівель, що зносяться, має бути перселена в інше житло.

За даними джерела з міської ради, найбільшим лоббістом цього питання є народний депутат України від БЮТу Олег Ляшко. На одній із минулих сесій, де він, як завжди, пообзивав усіх йому неугодних (в тому числі, і своїх однопартійців Світлану Глущенок та Вячеслава Лебідя), Олег Ляшко також став активно агітувати за надання дозволів інвестору. Коли ж депутати попросили показати того інвестора, засміялися -- молодий лисий чоловік у костюмі пляжного вигляду, явно не викликав серйозного до себе ставлення. Певно, "сєрдєшний" друг пана депутата від БЮТу...

Тоді йому відмовили, адже ще й до всього розкусили намір "інвестора" та Ляшка -- збудувати один будинок і торгувати його площами та іншими шматками землі навколо.
І після цього О.Ляшко ще й виступає проти голови обласної державної адміністрації за "земельні махінації"?
"Сіверщина"






Коментарі (3)
avatar
1
Говорив і буду говорити Ляшко то крикун, хам і піарщик, якось бачив його в Прилуках в дії коли йому "бідному", типу не дали слова на мітингу щодо відкриття памятника Т. Шевченку, так він влаштував свій індивідуальний мітинг на площі біля леніна на змонтованій до ярмарку сцені, всі дивились на нього, як на клоуна.
avatar
2
А на якій це мові "За даними джерела..."?
Що, автор словник загубив? Чи москаль?
avatar
3
Сергею.
Такие ошибки случаются из-за того, что человек пользуется не родным, для него языком. Пусть каждый пишет на том, который ему ближе, тогда и ошибок будет меньше. При этом все друг друга прекрасно понимают.
Что касается слова "москаль", то это кто? cool
avatar