реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Атака на Бутка чи на банк "Демарк"?

Зранку в Чернігові розвішені листівки "Спасите свои деньги!"-- в них ідеться про те, що Микола Бутко, колишній голова обласної адміністрації, звільнений Президентом Ющенком з посади керівника Фонду відродження Батурина за розкрадання коштів, забрав свої капітали з банку "Демарк". Віктор Балога начебто відновив Бутка на посаді керівника благодійного Фонду, "истребовав из последнего 12 миллионов долларов".
Таким чином, банк -- стверджують анонімні автори листівки -- на грані банкрутства. Вкладники його втратять гроші, оскільки саме "Демарк" є єдиним чернігівським банком, що не входить до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Листівка дає телефони та адресу банку -- наяву бажання заблокувати його роботу.
Особливо рясно листівки поклеєні навпроти обласної прокуратури -- натяк очевидний...
Цікаво, що виготовлені листівки у Києві, на добротному папері, за новими технологіями -- їх не треба намазувати клеєм, достатньо зняти захисний шар і можна легко клеїти. Листівки, тобто, дорогі і вельми затратні.

Напередодні банк "Демарк" пікетували працівники ЧеЗаРи, які виступають на стороні нових власників -- словацької компанії. Але, на думку "Сіверщини", пікетування і листівки не пов"язані одне з одним -- словаки, як європейські бізнесмени, не здатні критикувати Президента Ющенка і вдаватися до таких методів боротьби.

"Сіверщина" продовжить висвітлення теми. Наразі мобільний телефон Миколи Бутка не відповідав...

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (3)
avatar
1
хотелось бы узнать а откуда пошла информация что :

... "Демарк" є єдиним чернігівським банком, що не входить до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

или это личная версия Василь ЧЕПУРНОГО?
если так, то для начала наверно стоило б заглянуть вот на эту страничку - http://www.fg.org.ua/bank.htm

avatar
2
Це -- не версія Чепурного, а версія авторів листівки. До речі, "Сіверщина" вже перевірила цю інформацію і стверджуємо: банк "Демарк" ВХОДИТЬ до Фонду гарантування вкладів.
До Павла -- якщо Ви маєте відношення до цього банку чи до Фонду -- обізвіться до редакції. Нам треба коментар.
avatar
3
Не читал эту листовку, но думаю, что сейчас вся финансовая система Украины - на грани банкротства. Это не удивительно. Даже такие сильные экономики, как например, экономика Исландии - на грани банкротства.
http://www.ua-reporter.com/novosti/39929
http://www.kp.ru/daily/24180/389526/
avatar