реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 12 червня

Чергове число тижневика можна сміливо назвати -- "номер підготовлено Сергієм Кордиком за сприяння редакції": так багато публікацій спеціального кореспондента Сергія Кордика на різні теми.
Козаки йдуть. Куди? -- запитує він у публікації про козацький рух, де так багато генералів і мало рядових.
Скандал навколо ЧеЗаРи також у центрі уваги "Сіверщини" -- газета переконана, що курс попереднього керівництва, яке розікрало завод, був зорієнтований на Москву. Результат -- очевидний. Чи не краще мати справу з європейцями?
"Олігархи проти діда" -- назва публікації з Менського району, де крутелики таки викупили весь Булавчин хутір. Останній його житель судиться за свою дідівську хату, але...
Вітроелектростанція у Волинці Сосницького району -- доки влада чубиться замість впровадження енерготехнологій природнього типу, сільський умілець зробив свою електростанцію. Розповідь Світлани Душик з Сосниці.
Зрада Бута, створення регіонального ЄЦу, новий депутат Верховної Ради Валерій Дубіль -- ці політичні теми також є в номері.
Свято корови в Авдіївці Куликівського району, земельні проблеми Чернігова, конкурс "Кожне сільце має слівце", мольфар з Карпат, юридичні консультації -- різноманіття тем популярної чернігівської газети припаде до смаку всім, хто передплачує газету чи купить її у кіосках.





Коментарі (0)
avatar