реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ігрова небезпека

Працівники Чернігівського прес-клуб реформ 27 березня запросили на зустріч з журналістами представників правоохоронних органів, депутатів міської ради, медичних установ міста. Приводом для такої зустрічі стало те, що незважаючи на вжиті заходи, ситуація з втягуванням молоді в ігрові тенета, не припиняється, а, навпаки, має тенденцію до її поширення.
Протягом годинного спілкування представники мас-медіа мали можливість вислухати посадових осіб - відповідальних за конкретні напрямки роботи, визначити та поставити актуальні запитання співробітникам міліції, медичних закладів.
На засіданні висловили своє бачення депутати міської ради Геннадій Багмут та Артем Стах, які зупинилися не тільки на проблемі, що існує, а й повідомили про заходи, які вживатиме найближчим часом місцева влада стосовно упорядкування закладів ігрового бізнесу, або його припинення в тих закладах, де порушуються приписи нормативних актів.
Головний лікар обласного наркодиспансеру Петро Седень акцентував увагу на тому, що останній час залежність молоді від ігрової небезпеки збільшується. Про це свідчать звернення батьків, діти яких проводять свій час за гральними автоматами. Наноситься колосальна шкода психічному здоров`ю, програються значні суми грошей, що негативно відбивається на сімейному бюджеті.
Також на прес-клубовому засіданні активно обговорювалися питання діяльності Інтернет-закладів, розповсюдження пиятики серед молоді, наркотичних речовин.
Сергій КОРДИК





Коментарі (0)
avatar