реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Комуністів перемагає БЮТ

Відлуння виборів

Інтелект, чистота помислів і прозорість діяльності
– наш головний ресурс

Кожний мій приїзд на Чернігівщину завжди перетворюється на подію, навіть якщо це подія в межах одного невеликого села, де від людей можна почути не лише вимоги й критику, а й добре слово і мудру пораду.

Проте цього разу подія була насправді винятковою і унікальною – підведення підсумків виборів–2007 та нагородження організаторів і функціонерів на рівні області. На конференцію зібралася вся «сметанка і мед» активу БЮТ на Чернігівщині.
Не втрачаючи значення солідного й урочистого зібрання однодумців, конференція одразу набула форм свята, на якому всі присутні раділи тому, що попри численні труднощі виборчої кампанії, справедливість восторжествувала.

Це ж треба: на Чернігівщині, біля українського кордону з Росією і Білоруссю, де досі завжди перемагала комуністична демагогія, апологети якої успішно спекулювали на постсовєцькій ностальгії, провокуючи проросійські (читай: антиукраїнські!) настрої, БЮТ набрав в окремих районах до 42% голосів виборців.

По суті, виборці Чернігівщини викинули з насиджених місць комуністів і соціалістів, разом із їх традиційними гаслами: проти НАТО, за відновлення СССР і надання російській мові державного статусу в Україні.

Конференція пройшла динамічно, на високому тонусі коротких виступів, привітань, поздоровлень, радісних емоцій. Тон задав виконуючий обов’язки Чернігівської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Богуш:

«Вибори стали випробуванням на мужність, силу духу і витримку. Передвиборна ситуація була катастрофічною і загрожувала національній безпеці України. Вважаю, що ми успішно пройшли це випробування.»

Приємні обов’язки нагородження активістів – голів і членів виборчих комісій, спостерігачів, членів і керівників виборчих штабів – виконували куратори відповідних виборчих округів. Спеціально замовлені великі наручні годинники БЮТ вручено 83 чоловікам–переможцям виборчих змагань, і стільки ж – малих наручних – жінкам. Було також багато квітів, поцілунків і теплих слів подяки людям, котрі самовідданою працею наблизили перемогу справедливості.

Голова обласної Ради Наталія Романова:
«Ми довели, що ми – сила, яка здатна усвідомити ту правду, якої прагне Український Народ і реалізувати це прагнення. Міцніє наша Коаліція і наша команда. На сьогодні немає більш високого звання, як звання члена БЮТ!».

Народний депутат України Іван Куровський:
«Наші справжні герої – це наші виборці, які нам повірили, які віддали нам свої голоси. У моєму Бобровицькому районі ми отримали понад 62% голосів! Відтепер ми повинні так працювати, щоб всі мешканці Чернігівщини відчули, що БЮТ – це Правда і Діло!»

Народний депутат України Олег Ляшко:
«Хто б міг подумати, що на Чернігівщині можливий такий добрий результат?! Сьогодні вся відповідальність лежить на нас. Давайте на всьому просторі – від найдальшого села до столиці – служити людям, як одна потужна команда!»

Божого благословіння, здоров’я і успіхів із вдячністю побажав присутнім кандидат у народні депутати України від БЮТ Валерій Дубіль, а його колега Олег Авер’янов зазначив, що успіх завдячує великій самовідданості однопартійців.

Сказав і я шановному зібранню своє коротке слово. А от моє довге слово колеги почули під час обговорення підсумків діяльності команди, яка разом зі мною працювала у п’яти районах виборчого округу № 216.

Окрім критики за певні упущення (а як же без критики!), було кого і було що згадати із вдячністю й радістю в душі. Адже під час виборчої компанії ми провели не лише велику роз’яснювальну роботу серед мешканців 264 населених пунктів північно–східних районів Чернігівщини, а й активно втрутилися в конфліктні ситуації і, вивчивши факти на місцях, вивели із тіні на світ Божий підступи певних осіб та припинили деякі небезпечні тенденції, спрямувавши розвиток подій у позитивному напрямі.

Як приклад, можна назвати конфлікт інтересів і порушення виявлені на Ірванцівському торфобрикетному заводі у Семенівському районі, проблему будівництва цементного заводу в Новгород–Сіверському районі, комплекс проблем україно–російського прикордоння, запропонували і апробували концепцію цивілізованого розвитку українського села («Дати вудку!»), упорядкували благочинну діяльність на засадах логіки суспільної доцільності тощо.
В плані упорядкування доброчинної діяльності я щойно видав, як на мене, дуже актуальну і потрібну людям книжку проф. Едварда Станєка «Наші вади і наші чесноти». Очікую позитивної реакції з боку моїх виборців.

Не лише ці проблеми та їх вирішення, а й всю нашу поточну роботу впродовж виборчої кампанії ми постійно і активно висвітлювали в районній, обласній і центральній пресі, на радіо й телебаченні. Вважаю, що певну позитивну роль зіграла також запропонована нами методологія організації роз’яснювальної роботи з виборцями на підставі трирівневої класифікації електоральних зон.

В обговоренні активно виступили мої помічники–консультанти – Анна Будяєва, Ніна Слєдовська, Тетяна Підлипська, Людмила Борсук, Лілія Стариченко, Євген Ґолибард, Валентина Сенько, Анатолій Марченко.
Виборча кампанія вимагала від нас напруження всіх сил, моральної стійкості й мобілізації інтелекту. Врешті, саме інтелект, патріотичність і чистота помислів моїх колег виявилися вирішальними чинниками успіху в непростих умовах.

А отже саме інтелект, чистота помислів і прозорість діяльності патріотичних Українців має бути головним ресурсом при впровадженні нашої програми «Український прорив».

Віталій КОРЖ,
народний депутат України






Коментарі (0)
avatar