реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

12 побутових приладів, які стануть у нагоді в кожному будинку

Вибір сучасної техніки для будинку настільки величезний, що буквально розбігаються очі. 12 найкрутіших приладів, яким точно знайдеться застосування як у приватному особняку, так і у стандартній квартирі, ми зібрали у цій статті.

  1. Робот пилосос. Диск з інтелектуальним управлінням самостійно збирає на підлозі все сміття, від частинок пилу до волосся та вовни тварин, після чого автоматично повертається на док-станцію.
  2. Електрогриль. Приготовлені на рифленій поверхні з антипригарним покриттям без використання олії страви виходять неймовірно ароматними, соковитими, апетитними та корисними.
  3. Посудомийна машина. Більше ніяких виснажливих вечорів після прийому гостей, проведених за відмиванням тарілок та сковорідок від залишків їжі: ПММ зробить все за вас і впорається на відмінно.
  4. Вертикальний відпарювач. Йому під силу розгладити м'яті ділянки навіть на самих примхливих тканинах, і швидко зробити привабливими штори, постільну білизну, шовкову сукню або шифонову сорочку.
  5. Очищувач повітря. Інноваційний прилад із вбудованими фільтрами проганяє через себе повітряні маси та затримує всередині патогенні мікроби та бактерії, леткі гази та формальдегіди, частки пилу та алергени.
  6. Мультиварки. З нею можна забути про витрачені на приготування їжі години. Достатньо завантажити в керамічну чашу необхідні за рецептом продукти, вибрати відповідний режим приготування та натиснути кнопку «Пуск».
  7. «Розумна» колонка. Цікавий девайс здатний відтворювати вашу улюблену музику, телефонні дзвінки, аудіокниги, а також виконувати голосові команди та передавати їх на підключені через систему Smart Home датчики.
  8. Електром'ясорубка. Вона справляється з подрібненням найтвердіших, жилистих шматків свинини, курки, яловичини та дозволяє приготувати смачний домашній фарш однорідної консистенції без сторонніх добавок одним натисканням кнопки.
  9. Приставка Smart TV. Мініатюрна коробка відкриває доступ до безмежного контенту, від популярних стрімінгових сервісів та телевізійних онлайн-платформ до класичного пакету телеканалів, доступного у вашому регіоні.
  10. Блендер. З його допомогою можна швидко подрібнити фрукти, овочі, горіхи та навіть лід, змішати рідкі інгредієнти воєдино, приготувати картопляне пюре або поживний смузі та багато іншого.
  11. Кавомашина. Це справжня знахідка для шанувальників ароматного напою, які хочуть насолоджуватися розкішним смаком міцного еспресо або молочною пінкою в домашніх умовах.
  12. Смарт-чайник. Сучасні моделі здатні не тільки кип'ятити, але й нагрівати воду до заданої температури, зберігати її теплою протягом тривалого часу, а також включатись у встановлений час через мобільний додаток.

Вся перерахована побутова техніка на Чорну П'ятницю (головний розпродаж року, що відбудеться 26 листопада) буде представлена з величезними знижками. Не пропустіть можливість купити потрібний прилад за смішну суму.




Теги:blackfriday, побут, споживач, побутові прилади


Читайте також



Коментарі (0)
avatar