реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Духовки, пральні машини та інші пристрої: яку побутову техніку купують на Чернігівщині найчастіше

Для створення комфортних умов проживання у власних помешканнях жителі Чернігівщини використовують ергономічну та функціональну побутову (у тому числі – кухонну) техніку. Особливою популярністю серед містян користуються ті пристрої, без яких неможливо уявити сучасне житло – наприклад, варильні поверхні та духові шафи, пилосмоки та пральні машини.

Як виглядає рейтинг найпопулярнішої й найпотрібнішої та найпотрібнішої домашньої техніки за версією мешканців Чернігівської області?

Холодильники
Першу позицію у топі займають холодильні агрегати з великим корисним об’ємом. Підвищення попиту на них спостерігається у весняно-літній період. Зумовлено це тим, що з настанням тепла користувачі прагнуть:
• розширити можливості техніки, призначеної для зберігання заготівлі на зиму;
• оновити кухонне оснащення у зв’язку з капітальним чи косметичним ремонтом житла.

Разом з холодильниками чернігівці активно купують великі морозильні шафи та скрині.

Плити й духові шафи
Винятковою популярністю користуються комбіновані кухонні девайси – плити, об’єднані з духовками. Такі моделі подобаються потенційним користувачам, оскільки їхній монтаж дозволяє економити вільний простір на кухні.

Досить часто замість об’єднаних пристроїв формату «2 в 1» містяни надають перевагу окремим варочним поверхням або ж духовкам типу «соло». Незалежні електричні духовки Beko вони купують тут https://www.moyo.ua/bt/vstraivaemaya-tekh/vstr-duhovki/beko/ або у звичайних офлайн-магазинах.

Пилотяги
Класичні мережеві пристрої з корпусом циліндричної форми, а також бездротові вертикальні порохотяги – ще одна категорія надпопулярного побутового обладнання. З ними прибирання займає мінімум часу, а житло завжди залишається чистим і охайним.
У якості альтернативи звичайним пилотягам жителі Чернігівщини іноді купують роботизовані девайси.

Пральні машини
Стежити за порядком у домі місцевим користувачам допомагають не тільки звичайні й роботизовані пилосмоки. Відповідальність за чистоту одягу і домашнього текстилю місцеві користувачі делегують технологічним пральним машинам від топових виробників.

Системи кондиціонування
Замикають п’ятірку популярної техніки для дому стаціонарні кондиціонери. Пік попиту на них спостерігається наприкінці весни, але і влітку та восени чернігівці активно купують ці корисні девайси.
Крім перерахованих пристроїв чернігівці не залишають без уваги й дрібну кухонну техніку, а також кліматичне оснащення і гаджети для відпочинку та розваг (наприклад, телевізори чи мультимедійні проєктори).



Теги:MOYO, споживач, побут


Читайте також



Коментарі (0)
avatar