реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

100 кращих товарів Чернігівщини

П’ять видів продукції підприємств Чернігівської області, із 27 представлених на конкурс, стали переможцями Всеукраїнського конкурсу якості товарів та послуг "100 кращих товарів України".
Про це повідомила начальник відділу систем управління державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик.
"Переможцями та виробниками одних із кращих товарів України конкурсна комісія визнала ВАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла", ВАТ "Ніжинський хліб", сільське ТОВ "Дружба-Нова", приватне підприємство "НВФ "РЕГМІК", - сказала вона.
Ще одним переможцем від Чернігівщини стали вироби традиційного різьблення по дереву творчо-виробничого КП "Спілка Майстрів". Наші майстри – єдині в Україні переможці у номінації "вироби народних промислів".
Почесне звання лауреатів конкурсу одержали селянське фермерське господарство "Колос" та фізична особа-підприємець Оксана Кияшко.
Фіналістами конкурсу стали турагент "ПСВ" (виробник плотів для подорожей) та ТОВ "Формат-М" (займається проектуванням та виробництвом меблів).
Продукція цих підприємств заслуговує на високі нагороди – відзначила у висновках конкурсна комісія.
Виставка виробів переможців, лауреатів та фіналістів конкурсу "100 кращих товарів України" та їх нагородження відбудеться у столиці у листопаді, у рамках традиційного Європейського тижня якості.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"






Коментарі (0)
avatar