реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Дві книги "Сіверщини" -- перемогли!

Названо лауреатів Чернігівського обласного конкурсу "Краща книга року”. Його організатори: обласне управління культури, управління у справах преси та інформації облдержадміністрації, управління культури Чернігівської міськради та Чернігівська міська централізована бібліотечна система. Щороку відзначаються книги, які мають високий художній та науковий рівень, ошатний дизайн і користуються попитом у читачів бібліотек.

У номінації „Науково-популярна література” переміг мандрівник, спецкор "Сіверщини" Олександр Волощук, котрий розповів про свою подорож у книзі "Північна одіссея”. А в номінації "Публіцистика" друге місце посіла книга Василя Чепурного "Акурайку". Книги В.Чепурного та О.Волощука "Автостопом на край світу" (перша, з якої він почався як письменник) побачили світ у редакційно-видавничому центрі "Сіверщина".

Премію чернігівського міського голови Олександра Соколова, яка традиційно вручається в рамках конкурсу, одержить Олександр Коваленко, як керівник групи науковців, що підготували книгу "Батурин: сторінки історії”.







Теги:Василь Чепурний, Сіверщина, Краща книга року, Олександр Волощук, Акурайку, Батурин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar