реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Чернігівський маніяк має душу з підселенням?

"Підозрюваний пригнічений, але все пом"ятає і розказує всі деталі злочинів», — пояснив "Сіверщині" начальник центру зв"язків з громадськістю УМВС в Чернігівській області Сергій Бриль. За його словами, Олександр С. згадував, начебто чув голос зверху, який постійно твердив: «Два...три...два...три». «Ось він і йшов убивати кількох жертв. Свідка, що залишився живим, він не добив тільки через те, що назустріч йшев хлопчик! Голос сказав йому: «Стій!». А коли була вбита третя жертва, підозрюваний почув щось наче «хватит», — уточнив С.Бриль.

Як стало відомо із різних джерел, маніяк не прикидається дурником і дає свідчення слідству. Його вина в кількох вбивствах на сьогодні, крім всього іншого (наприклад, свідчень очевидців), доводиться експертизою ДНК. На лопаті знайдені сліди крові трьох із чотирьох потерпілих. Крім того, є свідок, під вікнами якої маніяк убивав свою останню жертву (жінку, що вийшла за продуктами в день народження чоловіка). Вона все бачила і впізнала убийцу.

Адвокат підсудного Сергій Копєйкін розповів, що тепер 21-літнього хлопця перевірять психіатри: «Є підтверждений лікарями діагноз «шизофренія». В січні він проходив лікування в лікарні. Його виписали, кажучи, що стало краще. та насправді було погіршення, тому що він неодноразово погрожував батькам. Вважав, що в них вселився злий дух і це не його батьки. Вони ховали від сина ножі". Неофіційні джерела доповнили, що погіршення психічного здоров"я злочинця почалося з січня після того, як його на Новий рік згвалтував товариш.

У Городні вже був випадок, коли шістьох людей вбив злочинець, а на ранок нічого не пам"ятав. Отець Євген Орда, священик храму святої великомучениці Катерини Чернігова, вважає, що суспільство недооцінює одержимість -- коли в людину вселяється біс. Багато людей вважають це вигадками, але реальність жахлива. Православна церква виганяє біса постом і молитвою. Про це о.Євген говорить у четверговому числі газети "Сіверщина".




Теги:Сергій Бриль, міліція, о.Євген Орда, Кримінал, одержимість, чернігівський маніяк, вбивства


Читайте також



Коментарі (0)
avatar