реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівську міліцію очолив вихідець із сонячної Луганщини

Міністерство внутрішніх справ звільнило з посади начальника свого міського відділу в Чернігові Вадима Парфентьєва, призначивши замість нього підполковника Олександра Алістратова.
Про це повідомив начальник центру громадських зв'язків УМВС у Чернігівській області Сергій Бриль.

44-річний Алістратов народився у Луганській області, після служби в армії, прийшов на роботу в міліцію. Починав з посади оперуповноваженого служби захисту економіки у Троїцькому районі. За десять років пройшов шлях до начальника відділу у тому ж Троїцькому районі Луганської області. Працював також ще в одному районі тієї ж таки Луганщини -- Марківському. З 2007 року та до призначення у Чернігів працював начальником Білокуракінського райвідділу ГУ МВС у Луганській області.

Закінчив Луганську академію внутрішніх справ імені 10-ліття Незалежності України.




Теги:Сергій Бриль, Луганщина, міліція, Алістратов, Чернігів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Украина для СВОИХ ЛЮДЕЙ !!!
avatar
2
Таке кадрове призначення в силових структурах (і не тільки в Чернігівській області) мене спонукає до думки щодо продовження епопеї, старт якої було розпочато у 2004 році. Чи не готується "нова" влада, таким чином, до майбутніх (місцевих теж) виборів? Але теперечки, звичайно, з урахуванням помилок, що були допущені колись, при минулому політично-суспільному протиборстві.
avatar