реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Кримінальна міліція області має нового начальника

Символічно, що саме напередодні свого професійного свята – Дня карного розшуку, який відзначатиметься 15 квітня, начальник Управління карного розшуку УМВС Чернігівської області підполковник міліції Валерій Костильов був призначений першим заступником начальника Управління – начальником кримінальної міліції області. Відповідний наказ МВС України № 602 по особовому складу було підписано 12 квітня 2010 року. Його продублював наказ УМВС від 13 квітня.

Валерій Миколайович Костильов народився 22 червня 1972 року в селі Жуківка Куликівського району на Чернігівщині. Трудовий шлях розпочав рано. Після закінчення 8 класів середньої школи, навчався в Лубенському лісовому технікумі, а потім працював помічником вальника лісу в Дроздівському лісництві Чернігівської області.

Після служби в збройних силах (червень 1992р. - листопад 1993р.) Валерій Костильов розпочав свою кар’єру в органах внутрішніх справ: у лютому 1994-го став міліціонером роти міліції ВДСО при Чернігівському райвідділі УМВС. З березня 1995 — він співробітник карного розшуку. Далі вся служба Валерія Миколайовича була пов’язана з роботою в карному розшуці. За 15 років (з березня 1995р. по квітень 2010р.), пройшовши шлях від помічника оперуповноваженого до начальника Управління карного розшуку УМВС області, Костильов В.М. був нагороджений багатьма відзнаками та нагородами МВС та УМВС. В тому числі у квітні минулого року, коли весь карний розшук України відзначав свій 90-річний ювілей, за вагомий внесок в боротьбу зі злочинністю та віддану службу Міністр внутрішніх справ України нагородив Валерія Костильова найвищою нагородою МВС – іменною зброєю.

Майже через рік після цих знаменних подій Костильов В.М. — призначений першим заступником начальника Управління – начальником кримінальної міліції області.

Освіта вища, в 2003 році закінчив Чернігівський державний педагогічний Університет за спеціальністю вчитель історії та правознавства. На даний час навчається на 3-му курсі Київського Національного університету внутрішніх справ.

Валерій Миколайович одружений, виховує двох дітей: 14-річну доньку та 8-річного сина.




Теги:міліція, Валерій Костильов, кримінальна міліція, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar