реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Біла хата" від 1 квітня 2010 року

Чернігівський тижневик для всієї родини "Біла хата" завершує публікування рекомендацій тим, хто захоче спробувати лікувальне харчування за допомогою пророщеного зерна.

У випуску цього тижня -- чимало рецептів смачних пасок, адже через три дні настане Великдень! Господині, скористайтеся рецептами від "Білої хати" -- не пожалкуєте!

Стане у пригоді останнє число "Білої хати" і тим, хто виховує дітей. На сторінках тижневика читачі знайдуть поради фахівців з приводу того, як подолати дитячий страх.

Продовжує газета знайомити передплатників і з уже традиційними діалогами чернігівських фахівців: історика Олександра Добриці та журналіста Ростислава Мусієнка під рубрикою "На перехрестях історичних паралелей". Цього разу вони розмірковують про неоднозначну постать великого київського князя, що увійшов в історію під іменем Ярослава Мудрого.

Є в тижневику і оперативна інформація – про зустріч цьогорічного лауреата Шевченківської премії поета Дмитра Іванова з читачами Прилук, про приліт на Придесення лелек, про студентську акцію з вимогою відставки міністра освіти і науки Дмитра Табачника та інші матеріали.

Читайте! Передплачуйте! "Біла хата" -- газета для всієї родини!
Передплатний індекс: 41338. Передплату без обмежень ведуть усі поштові відділення Чернігівщини.




Теги:пророщування зерна, анонс Білої хати, рецепти пасок, Ярослав Мудрий


Читайте також



Коментарі (0)
avatar