реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ми велика нація!

9 березня відбулося покладання квітів до пам’ятника Тараса Шевченку у Прилуках. Пізніше розпочався мітинг, на якому виступив голова Прилуцької районної організації ВО «Свобода» Іван Тютюнник: «Сьогодні виповнюється 196-а річницю, з Дня народження Великого сина української нації – Тараса Шевченка. Протягом багатьох століть українці боролися за право вільно жити на своїй Богом даній землі. Твори Шевченка більше ніж півтора століття не давали загинути українській нації. Наслідуючи Шевченка, шляхом жертовності йшли мільйони простих українців, віддаючи своє життя за Україну, за її незалежність.
Бандера і бійці УНР, УПА у 20 столітті воювали проти польських, німецьких, мадярських, радянських окупантів. Вони розуміли, що це нерівна боротьба, але вона очистить націю від бруду, в яке затягували століттями.
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» закликає приєднатися до лав національної опозиції всіх тих, кому не байдужа доля нашої держави, нашої нації.
Бо ми – велика нація і ми варті того, щоби стати у коло потужних світових держав».

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»







Теги:Ю. Тютюнник, ВО Свобода, Т. Шевченко, нація


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Хлопці! Тарас - не син нації, він її батько.
"Він – духовний батько новітньої української нації. Він – основний елемент новітньої української культури. Він – найголовніший критерій українськості кожного, хто претендує називатися українцем." - науково ідеологічний центр ім. Дмитра Донцова.
"Особливо того, кого український народ вважає своїм духовним батьком – Великого Кобзаря – Тараса Шевченка. " - всеукраїньска організація "Тризуб" імені Степана Бандери.
avatar
2
Степан Бандера, на скільки відомо з його біографії, ніколи не воював, на жаль, ні проти німецьких, ні проти радянських, ні проти мадярських окупантів.
avatar
3
Українська нація зародилася тисячоліття назад, а тарас Шевченко вперше дав їй визначення "І мертві, і живі, і ненароджені".
avatar