реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Недовго музика грала...

А ось і новий свободівсько-медведчуківський телеканал "Перший незалежний"! Сьогодні о 18-00 нардепи Козак і Медведчук показали велику дулю офісу президента України. В ефір вийшов телеканал "Перший незалежний" з усіма до болі знайомими телеведучими з каналів Newsone, ZIK та 112 Піховшеком, Кужеєвим, Панченко, Сухачовим, Сасс та іншим явно не надто відмінним проросійським контентом. З перших слів ефіру було оголошено, що це нібито журналісти трьох закритих телеканалів об'єдналися і створили телеканал Перший незалежний. "Ми стали жертвами сваволі", - заявило оте, що називається Піховшеком.

Відомо, що цей канал люб'язно проданий Медведчуку львівським депутатом міськради від ВО "Свобода" Романом Любицьким. Можливо - переданим за борги, не суть важливо. Але цим кроком Медведчук остаточно добив ВО "Свобода". Хоча у четвер, 25 лютого, львівська міська організація ВО «Свобода» терміново вигнала із своїх лав керівника телеканалу НТА, колишнього власника каналу «Перший незалежний» (ТОВ «Тайм медіа») Романа Любицького, який продав «Перший незалежний» працівникам «каналів Медведчука».

"Цікаво виходить, - пише Дмитро "Калинчук" Вовнянко. - За Порошенка заблокували в Україні 86 російських каналів, "вКонтакте" та "Однокласники" так, що вони не працюють досі - і це була зрада зрадна. За Зеленського три заблоковані телеканали Медведчука починають працювати вже через місяць під новим брендом - і це перемога... "а що і так можна було".

Валентина КОВАЛЕНКО

Частина верхівки "Свободи" раніше співпрацювала з регіоналами, а зараз співпрацює з "ОПЗЖ", упевнений Возняк
Частина верхівки партії ВО "Свобода" завжди співпрацювала з проросійськими силами – до 2014 року це були регіонали, зараз – "ОПЗЖ". Про це в ефірі програми "Час Ч" на "5 каналі" сказав культуролог, політолог, генеральний директор Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Возницького Тарас Возняк.



Теги:ВО Свобода, Тарас Возняк, Медведчук, ОПЗЖ, Валентина Коваленко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar