реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Скандал навколо "Вени" і Трахтенберг

"Громадська думка", яка тісно пов"язана з супермаркетом "Вена", активно критикує чернігівську міську владу -- то за неприбирання вулиць, то за неувагу до пенсіонерів, а найбільше попадає за комунальні неподобства. Ой, молодці, ой, борються за справедливість!

Проте начальник міського управління ЖКГ Вадим Антошин, що також пройшов добру школу демагогії (у Рудьковського), знайшовся, що відповісти -- він в ефірі телебачення порадив "Вене" погасити борг Валентини Трахтенберг -- заступника керівника у "Вене", журналістки міського телебачення. Виявляється, вона не платить за квартиру! І має борг аж у дев"ять тисяч гривень!

Уявляєте: людина у процвітаючому супермаркеті має грошовиту посаду, не задарма працює на міському телебаченні і немає грошей платити за квартиру! Але Валентина Трахтенберг у відповідь в ефірі кабельного телебачення "Дитинець" назвала вчинок В.Антошина "нємужскім". Мовляв, це так низько, так низько судити про її доходи і несплату за квартиру.

Але як же вірити міському телебаченню і "Громадській думці", коли вони так борються за хорошу роботу комунальних служб?!




Теги:Антошин, Трахтенберг, громадська думка, борги за квартиру, вена, комунальники


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Чудово підмічено. Такий собі міні-фейлетончик, але на мою думку, дуже вдалий. От такими фактами, як ото Антошин собі дозволив, і треба апелювати,а то така трахтенберхщина вже задовбала- критикують, а себе не помічають... Дивись, ще і явище таке(трахтенберхщина)виникне: кумендне і серйозне, а головне - вдале...
avatar
2
да, то антошину в рваных джинсах вопросы не задавай, то в вене не работай, так гляди и снег на дорогах и тротуарах растает. Зато как минимум раз в неделю в телеке показывается, может ему в театральное училище поступить? как говорят его коллеги: не можешь - освободи место, мы знаем как
avatar
3
Сумно, але немає таких громадських организацій в "Чернігові як "Громадська думка" чи "За Чернігів".
Будемо дивитися на факти неупереджено, панове-демократи, насправді, є звичайнісенькі виборчі бізнес- проекти: "Общинная мысль" і "За Чернигаф".
avatar