реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Гірка правда

Напередодні другого туру виборів у Чернігові з'явилися агітаційні матеріали, що розкривають досі маловідомі широкому колу громадськості подробиці кримінального минулого кандидата на посаду президента України, діючого прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та членів її команди.

Так, зокрема, активісти НГО «Форум демократичних сил» у рамках кампанії «Вона бреше - правда переможе» поширюють серед мешканців обласного центру газету «Гірка правда».

Відомі українські журналісти і політичні експерти на сторінках дванадцятишпальтового видання розкривають факти антидержавної і корупційної політики, яку проводить Тимошенко, перебуваючи на посаді прем'єра, і кримінальні історії, учасниками яких є наближені члени команди «Леді Ю».

Зокрема:

- в газеті опубліковані уривки з книги Дмитра Чобіта «Макуха або штрихи до політичного портрета», що ілюструють нові факти, що підтверджують пряму причетність колишнього керівника фінансово-промислової корпорації «Єдині енергетичні системи України» Юлії Тимошенко до справи екс-прем'єра Павла Лазаренка по звинуваченню в корупції, а також факти, що підтверджують зловживання службовим становищем Юлією Володимирівною, зокрема, припинення кримінальних справ проти Тимошенко, коли вона в 2005 році очолила уряд (через призначення своїх людей на посади в правоохоронних органах вона сприяла знищення документів по справі);
- Степан Хмара в матеріалі «Битва за Україну» виклав непублічну інформацію про членів так званої «демократичної команди» і найближчого оточення діючого прем'єра, серед яких: олігархи і особи, що мають відношення до кримінальних кіл, корупціонери і раніше судимі суб'єкти, а також ті, проти кого Юлія Володимирівна так завзято боролася на Майдані;
- аналіз експертів щодо бездарної, корупційної і кумівської політики Юлії Тимошенко під час перебування її на посаді прем'єра.

Звичайно ж, 7 лютого кожен із нас зробить свій вибір. Проте кожен із нас має усвідомити, що на цих виборах ми обиратимемо не лише Президента України, а майбутній шлях розвитку держави. І, звичайно ж, не хотілося б, щоб до влади прийшла жменька кримінальних олігархів, для яких доля держави і її народу – пусте місце, а головне – власницькі інтереси…
Анатолій Пашинський




Теги:Д. Чобіт, Ю. Тимошенко, С. Хмара, вибори 2010


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
А ЩО СТУПАК Ы САЛОМАХА ПРОДАЛИСЯ...
avatar
4
Не знаю про те, чи названі в коментарі особи комусь продалися, але, схоже, деякі особи точно запродалися. Це підтверджує вміщення на цьому сайті цієї брехливої публікації. Про совість я тут не говоритиму, бо вона, напевно, вже у "когось" втрачена взагалі. Ці відомості, що описані у вищезгаданій брошурі і в даній публікації, не відповідають дійсності, оскільки усі обвинувачення щодо Тимошенко судами скасовані. І слід памятати, що тоді, коли у Чернігові суд розглядав справу по Єдиних енергетич. системах (по обвинуваченню Юлії Тимошенко), то засіданні судові, як власне, і деякі підходи тодішньої кримінально-судової та кримінально-правоохоронної системи, що зараз, схоже, повертається, були замовні... Це теж вже доведено багатьма доказами!!! Їх спростовувати - безглуздо.
avatar
2
Пізно схаменулися, шановні! Ой, які ж ви недолугі учні, якщо так швидко забуваєте уроки, які викладають вам ваші улюблені політики. Правда, я не буду вказувати вам, як чинити й кого обирати, бо це суперечить моїм переконанням, але гадаю, одну думку викласти варто. Я за фахом лікар, і щоб правильно встановити діаґноз хвороби, я не лише уважно вислуховую скарги пацієнта, а й роблю різні обстеження, щоб встановити максимально достовірний діаґноз. З таким принципом я розглядаю будь-що, навіть дії так званих політиків, до яких в мене найбільша відраза, бо вони практично всі бояться відповідальності за свої дії, хворіють на клятвопорушництво й піднесли себе, коханих, на захмарні висоти, уявивши себе ледь не богами, яким дозволено все. Не знаю як ви, шановні виборці, може ще й обожнюєте своїх улюбленців - це ваше право. Знаєте, для мене, як лікаря, всі пацієнти одинакові, хто б вони не були - чи пробачте, забльований безпритульний, чи президент. Клятва Гіппократа нікому не надає переваги, там лише одне поняття - людина. То ж і в звичайному житті я керуюся таким принципом. Дуже доречна ще біблійна заповідь: "Не сотвори собі кумира". Все це разом дозволяє сприймати мені світ більш-менш об'єктивно і робити відповідні висновки. Звісно, всі не можуть бути лікарями(та й чесно кажучи, чимало моїх колеґ не має справжнього лікарського мислення), але наведена вище біблійна заповідь буде дуже доречна всім. Не хочу нав'язувати вам свою оцінку, але наслідки свого вибору ви ще побачите, й боюся, що ви й тоді не зробите висновків. А свій висновок я зробив ще 18 січня, й не зміню й після 7 лютого.
avatar
3
А по Вашому, шановний лікарю, хворіють усі, тільки не медики? Я лишень вказав на факт, який має місце - є суди, які визнали Юлію Тимошенко не винною. І суди вже не ті, що при Ющенкові, а "кучмивські". То сумніватися у відсутності злочинних дій Премєр-міністра не варто... Отже, лікарі теж повинні іноді апелювати фактажем, а не емоціями...
avatar