реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

"Акурайку" замість телевізії

Герой України, наш земляк Левко Лук"яненко високо оцінив книгу редактора "Сіверщини" Василя Чепурного "Акурайку". Рецензія надрукована в газеті "Деснянська правда" минулої суботи.

"Погляд Чепурного на майбутнє України оптимістичний, -- пише Левко Лук"яненко. -- він показує, шо рівень культури, цивілізованости України незрівнянно вищий від рівня московитів. Показується суперечність між великими розмірами імперії і неможливістю керувати з одного центру не через неймовірне ускладення адміністративно-управлінського механізму, а через закономірність посилення відцентрових сил автономних республік".

Широта аналізу Левком Лук"яненком вражає -- від Хазарського каганату до наступу жовтої раси, від Івана Сірка до угро-фінського характеру, від аналогії Ющенко -- де Голь до української місії щодо Росії. Зрештою, левко лук2яненко радить:" раджу прочитати книгу Василя Чепурного "Акурайку"! Через телевізор ви нічого подібного не почуєте, тож вимкніть телевізор і прочитайте! Ця книжка навчає, а українці мають учитися захищати свій життєвий простір і себе в ньому".




Теги:чернігівська література, публіцистика, Василь Чепурний, Акурайку, Левко Лукяненко, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar