реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

ВОНА … САМА

В часи світової економічної кризи наша держава не має не тільки Державного бюджету на 2010 рік, але й призначених відповідно до чинного законодавства, керівників ключових для будь-якої держави установ:
1. з 23 травня 2008 року Антимонопольного комітету України після звільнення ВРУ О. Коктусєва;
2. з 26 грудня 2008 року Фонду державного майна України після звільнення ВРУ В. Семенюк-Самсонко;
3. з 17 лютого 2009 року Міністерства фінансів України після відставки соратника Ю. Тимошенко по БЮТ, голови Партії реформи і порядок В. Пинзеника;
4. з 5 червня 2009 року Міністерства оборони України після звільнення ВРУ Ю. Єханурова;
5. з 23 червня 2009 року Міністерства транспорту та зв’язку України після звільнення ВРУ вже колишнього соратника Ю. Тимошенко по ВО «Батьківщина» Й. Вінського.
28 січня 2010 року Верховна Рада України картками нардепів фракцій Партії регіонів, комуністів, «литвинівців» і «Єдиного центру» В. Балоги відправила у відставку міністра внутрішніх справ, соратника Ю. Тимошенка «самооборонця» Ю. Луценка.
Нагадаю, що усі вище згадані керівники, крім хіба що Ю. Луценка, позбулися своїх посад внаслідок низки зговорів і домовленостей між Партією регіонів і БЮТ, тобто двома олігархічними кланами (Донецьким і Дніпропетровським), які змагаються за абсолютну владу в Україні, звісно не без участі Президента України.
Найбільше чого, «досяг» В. Ющенко за час перебування на посаді Президента України – не дав здобути перемогу одному з них.
Звісно, тотальна перемога будь-якого з цих мегакланів загрожує розколу і знищенню України, як незалежної держави.








Коментарі (1)
avatar
1
Дайшо свободу Юлі! Хай порулить! Україна витерпіла Кучму -- витерпить і Юлю! А ось Януковича -- ні.
avatar