реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Чим більше нас – тим менше їх!».

29 січня, у Чернігові відбудеться марш правих автономів «Пам’яті Героїв Крут».
Початок о 19.00 на майданчику біля «Мегацентру», закінчення біля Пам’ятного знаку борцям за Волю України.
Чим більше нас – тим менше їх!.
Довідка: Автономні праві, автономи — це рух українських нових правих, заснований на ідеї побудови мережі незалежних одна від іншої автономних груп. Таку тактику організатори руху пояснюють тим, що «автономна тактика дозволяє зосередитись на головному завданні руху — агітації і пропаганді».

Заява координаторів АВТОНОМНОГО СПРОТИВУ ЧЕРНІГОВА.

У хвилі, коли під Крутами розігралась трагічна дія епопеї відродженої України, мало хто здавав собі справу, який величний безсмертний акт історії звершився в тому дні (29. І. 1918) на полях Чернігівщини. В ім'я найсвятішої любови Батьківщини, коли не було кому станути на захист кордонів молодої держави, пішла у бій горстка гордих юнаків, щоби своїм чином струснути совістю нації, совістю всіх майбутніх поколінь, доки не звершиться ідеал, якому вони віддали своє молоде життя.
Кров пролита в обороні рідної землі не просихає, вона запалює все нові серця до боротьби! Пам’ятай про Крути.
"Вони полягли тоді, щоб ми жили зараз! Пам'ятай великі дні українських визвольних змагань! Пам'ятай про бій під Крутами!
"Пам’ятай про полеглих юнаків! Допоможи оновити пам’ять про них серед українців! Не відгороджуйся від своєї історії і своїх героїв!"
Вони своїм життям заплатили за день волі України.
Долучися до вшанування Героїв Крут.
Стрічка в національних кольорах боротьби на твоєму одязі 29 січня свідчитиме, що Вони полягли не даремно. Україна пам'ятає своїх Героїв!
Нинішня влада збудувала там меморіальний комплекс, але так і не змогла перейнятися духом крутянців. Кожні роковини супроводжуються напливом чиновників та так званих козацтв, які тільки те й роблять, що бухають та жруть куліш. Для них - це свято, для нас - трагедія!
Щороку автономи, тоді ще у складі Чернігівського правого руху "Українська альтернатива" їздили в Крути, однак, те що там відбувається останнім часом перетворилось на політичний піар на кістках полеглих.
Цього разу ми скажемо рішуче "НІ" політиканству та лібералам.
Через 92 роки нам потрібно вшанувати їх подвиг щиро перед собою і перед Богом,
бо ефект від піару на річниці бою під Крутами пройде швидко, а на Страшному Суді (чи перед входом в якусь Вальгалу) за це відповідати прийдеться.
ВПЕРШЕ В ІСТОРІЇ ЧЕРНІГОВА ВІДБУДЕТЬСЯ МАРШ ПАМЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ.
ПРИЙДИ ТА ПРИВЕДИ ОДНОДУМЦІВ в пятницю, 29 СІЧНЯ, О 19:00 ПІД МЕГАЦЕНТР.
Ми запалимо вогнями фаєрів зачерствілі серця обивателя. Слава про героїчний подвиг молодих борців залунає над древнім Черніговом.
Розклеюйте листівки, робіть та роздавайте запрошення, вивішуйте банери, тільки не сидіть. Будьте активними, від кожного з нас залежить як результат нашої роботи, так і майбутнє України.
Умови участі залишаються такими, як і на всіх акціях автономів, - жодної партійної та організаційної символіки.






Коментарі (0)
avatar