реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Наш земляк Левко Лук’яненко закликав українців голосувати за Тимошенко

Видатний діяч українського національного руху, Герой України Левко Лук’яненко закликає українців у другому турі президентських виборів голосувати за Юлію Тимошенко.
Про це йдеться у зверненні Лук’яненка.
На його думку, Партія регіонів готується до фальсифікацій результатів виборів. Лук’яненко закликає громадян обов’язково прийти на виборчі дільниці й проголосувати, “щоб за вас це не зробили фальсифікатори”. “Не віддайте владу тим, хто не дбає про Україну та її громадян, а лишень про самих себе!”, - просить він.
Також Лук’яненко закликає українців не голосувати за лідера Партії регіонів Віктора Януковича.
“Не слухайте тих, хто радить 7 лютого залишитися вдома. Низька явка виборців на Заході та в Центрі вигідна Януковичу, бо тоді спантеличені його пропагандою мешканці Сходу та Півдня прийдуть дисципліновано на дільниці та складуть ту більшість, яка потрібна для перемоги Януковича”, - зазначає Лук’яненко.
Він також радить не голосувати у другому турі виборів проти обох кандидатів – Тимошенко і Януковича. “Це так само спеціальна технологія Януковича для Західної та Центральної України. Тут хай проти обох, а в його рідних краях – за нього, „рідного”, за Януковича”, - зауважив Лук’яненко.
За його словами, немає кандидата у президенти „проти обох” - є Янукович і є Тимошенко, і Президентом стане хтось один з них. “Хто саме, залежить від нас з вами”, - наголосив Лук’яненко.
Він пошкодував, що демократичні сили не спромоглися визначити єдиного кандидата. “За них це зробили виборці. До другого туру вони просунули Юлію Тимошенко. Я давно її знаю. Мені добре відомі її сильні й слабкі сторони, її добрі якості й якісь недоліки. Але нині мова про важливіше. Доля обрала саме цю жінку, аби дати шанс зупинити навалу антиукраїнської орди на чолі з Януковичем”, - підкреслив Лук’яненко.
За матеріалами УНІАН



Теги:вибори, Левко, Лук’яненко, земляк, закликав, українців, голосувати, наш, Тимошенко, за


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Лук"яненко уже підтримував і генерала Марчука! І якість партії створював непонятні...
avatar
2
Офіційно в Україні результати виборів ще не оголошені. Тому передвиборна агітація, якою зараз зокрема, зайнявся Лук’яненко, є незаконною. За це треба винести йому попередження від ЦВК! А щодо можливості фальсифікацій, то в Юльки цих можливостей значно більше, ніж у Януковича. Частину з них вона вже використала в першому турі. А в другому турі вона зробить усе можливе, щоб пролізти в президентське крісло. А дідові Левку вже давно пора сидіти вдома на пенсії, а не займатись політикою. Цей старий маразматик уже раз опозорився при спробі зняти ніжинського мера, і що з того вийшло?))))) Мера того вже таки зняли, але то зовсім інша історія, і з Левком ніяк не пов’язана.
avatar
3
Особливо для Боді
Здогадуюся, хто такий пасквіль-коментар міг написати... Ніяк Сол-ха Сер., який ненавидить все живе і неживе, а найбільше діда Левка, думка якого не співпадає з коментарщиком... Завдяки таким, як Левко, і Україна відбулась, як держава, а ви на фоні революційних подій випадково вплелись в течію, і зараз за нею плавно пливете...І ви як фахівець, повинні зрозуміти, що слова Лук`яненка не є формою агітації, це просто його вислови і його бачення -він, як усі інші громадяни, має на це право... А ще,напевно, вас злість роз`їдає, що ваш кандидат нульовий рейтинг має (що і довели вибори президентські)? Люди не дурні - все бачать, не такі, як ви думаєте про них...
avatar
4
Дід Левко -- справжній Герой України. Але це зовсім не значить, що всі його політичні кроки однаково правильні, про що правильно написав перший коментатор. Хоча ще невідомо чи не програла Україна, не обравши Марчука в Президенти... А з підвалу інтернетного гавкати на діда Левка -- зовсім не треба бути героєм...
avatar
5
Ваш лукяненко ( навимсно пишу з маленькоі) - те саме гамно, якому непогано сплатила баба з косою. Вона ще не встигла все покрасти в Україні, тому і хоче стати президентом. Хіба вам мало того, що коли вона перший раз в 2005 була премьєром, то ціни на все стрибанули так, шо здуріли даже ми в Казахстані. А коли кона вдруге прийшла до влади, то їй було байдуже до народу - вона билася за Нікопольскій завод ферросплавів. Да і з Ющенко ця уголовниця ( на неї було порушено дві крімінальни справи по кражі газу) полаялась за Одеській порт, а не за политику. Я кщо ви зараз оберете цю бабу, то до України прийде "баба з косою". А це, як ви розумиєте - смерть!
avatar
6
Порушено дві кримінальні справи - це абсолютно ще не "уголовниця", як ви пишете. Тільки після суду, якщо він вирішить, що особа винна, можна вести мову про те, що вона скоїла злочин і є "уголовниця". Ще тоді суд по справі ЄСУ (справа Тимошенко)відмінив рішення суду нижчої ланки (і це, уявіть собі - в період кучмізму, коли диктатура проникала в усі шпарини суспільного життя)і визнав Юлію Тимошенко не винною.
avatar