реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Остання витівка "вітренківця"-- депутата Донця

Під час голосування на виборчій дільниці № 29 у чернігівській міській школі №30 депутат міської ради від ПСПУ Іван Донець спровокував галас, який ледь не закінчився бійкою. Справу врятували працівники міліції.
Спочатку І.Донець вимагав видати бюлетень своїй доньці, у котрої не виявилося паспорту і вона, зрештою, зникла з дільниці.
Потім депутат на своєму бюлетені написав червоним фломастером "За Витренко !" і біля скриньок з бюлетенями став показувати його всім та агітувати за свою патронессу, яка не була кандидатом у Президенти. Тут же з"явився хлопець з фотоапаратом Іван Донець є давнім "піарщиком", що вміє з хуліганства створити інформаційний політичний привід. До речі , він представився працівникам міліції кореспондентом газети "Досвітні вогні".

Довідка "Сіверщини".
Іван Донець відомий у Чернігові, зокрема, встановленням незаконного намету біля Катерининської церкви, коли стало відомо про її передачу УПЦ Київського патріархату.
Виборча дільниця у 30-ій школі відома фальсифікацією виборів у 1990 році, коли там було обрано депутатом міської ради - директора школи В.Колесника, який зараз є заступником голови окружної виборчої комісії №208 (представляє кандидата на пост Президента України В.Литвина). За ініціативою демократичної депутатської групи "Чернігів" депутатські повноваження В.Колесника тоді не були затверджені і його позбавили депутатського мандату.




Теги:рука кремля, провокація на виборах, Чернігів, колесник, Донець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar