реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Мороз і Копенгаген

Мороз -- український. Не той політик, якого вже трохи призабули, а гидка його політреформа досі зіштовхує лобами наших верховних владців. Мороз той, що під 21 градус! З Грем"яча він йде територією області. А в Москві навіть порвав труби їхньої Думи і вода заливає три поверхи.

А в датському королівстві, столиці його -- Копенгагені, засідають світові лідери, щоб обговорити проблему глобального потепління. Кажуть, і Антарктида тане, і льодовики на ельбрусах... А винен, ви думаєте, хто? Україна! Чого? Бо, бачте, посміла свої квоти на викиди парникових газів продати іншим країнам. Тобто не ті країни винні, які нарощують виробництво і здійснюють ті викиди, а знову винна Україна, як та невістка у світовій хаті...

А ми все просимося до тої недружньої хати хоч переночувати. Згадали б Шевченкове:" Чого претеся на чужину шукати доброго добра?!" Гай-гай... А Новий рік в Україні прогнозують зі снігом, з морозом, хоча й меншим, ніж нині. Абсолютний мінімум температури повітря (мінус 35,9 °С) в Чернігові зафіксовано 9 січня 1987 р. -- Ой, куме, зима буде люта! -- звідки ви знаєте? -- Та в мене кожуха нема!

Вдягайтеся тепліше і спішіть передплатити "Сіверщину", щоб не підпадати під вплив голубого зомбі-ящика, різнокольорових політиків, а думати по-українськи. З "Сіверщиною" -- тепліше! Бо своє -- гріє! І в душі газета зігріє, і в грубці, і у вустілках... Будьмо разом!




Теги:Сіверщина, Україна, Копенгаген, кожух, зима


Читайте також



Коментарі (0)
avatar