реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс "Білої хати" від 3 грудня 2009 року

«Біла хата» і цього разу розмаїта на різну інформацію.
В новій рубриці «Чернігівський барометр» висвітлено спектр останніх новин в області: спробу вивезення за межі України кілька ікон, яку припинили співробітники Чернігівської митниці спільно з прикордонниками; про гастролі української співачки Інеш на Чернігівщині в рамках концертної програми «Від серця до серця»; кримінальні та інші новини.
Щотижневик для сім’ї висвітлює конкурс, який відбувся 1 грудня в міському Палаці культури під назвою «Жінка року-2009».
Про долю мешканки Чернігова, яка тричі опинялася в полоні смерті, а зараз знаходиться в геріатричному пансіонаті, розповідається в розгорнутій публікації.
Про проблемні аспекти сьогодення в нашому суспільстві розмірковує видатний український письменник Михайло Слабошпицький, який завітав до чернігівського культурно-просвітницького центру «Інтермеццо».
Учитель Хлоп’яницької школи Сосницького району Сергій Кириленко став зіркою «Караоке на Майдані». Про нього йдеться в розповіді журналістки Світлани Душик.
І хоча надворі начебто зима – про врожай наступного року необхідно дбати вже сьогодні, і розпочинати треба з насіння. Так вважають члени Клубу органічного землеробства, які дають конкретні поради тим, хто займається вирощуванням плодово-ягідних культур.



Теги:120309, Біла хата, 3 грудня, 2009, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar