реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Син депутата з Чернігова подає приклад – йде до армії

Сьогодні у Чернігові, за сприяння Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, відбулася прес-конференція на тему «Діти депутатів йдуть до армії».
Депутат Деснянської районної ради міста Чернігова, голова бюджетної комісії Володимир Приходько та його син Володимир відповіли на численні запитання журналістів.
Колишній «афганець» Володимир Приходько розповів представникам мас-медіа, що Володимир-молодший сам виявив бажання виконати свій конституційний обов’язок перед державою.
– Його поклик захищати Батьківщину я можу лише підтримати і пишаюся тим, що мій син не шукав шляхів уникнути служби у Збройних Силах України. Мало того, вважаю, що син має служити там, куди його направлять з військкомату, без якихось «теплих місць», – наголосив депутат Володимир Приходько. – 18 років тому, ми вибороли омріяну Незалежність. У нас є національна армія. Цю незалежність мусять захищати всі. У США, Великій Британії жоден політик не зробить кар’єри, якщо він не служив в армії.
Син Володимира Приходька зазначив, що буде служити будь-де. Готував себе фізично і морально.
– Займався спортом, 35 разів підтягуюся на поперечині. Не хочу підводити батька, своїх прадідів, які загинули у роки Великої Вітчизняної війні захищаючи нашу Батьківщину, – сказав призовник.
У свою чергу журналісти висловили переконання, що обидва Володимири Приходьки - і старший, і молодший - подають приклад іншим депутатам, як потрібно ставитися до патріотизму – не на словах, а на ділі.

Джерело: http://www.mil.gov.ua/




Теги:військомісаріат, призов, військомат, депутатські діти, призовники, Чернігів, служба в армії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar